.

Luis Saez. Foto: Cedida

Luis Saez participava aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya de Llançaments Llargs Màster que es va celebrar a Barbastro. L’atleta del CA Tarragona va pujar al més alt del podi en el concurs de llançament de javelina en categoria M70, on va fer un millor llançament de 28,77 m. Sáez és l’atleta en actiu més veterà del Club i continua assolint bons resultats any rere any.

14 medalles pels atletes Màster del CA Tarragona al Campionat de Catalunya

A la imatge apareixen Pilar Fernàndez, Ana Cabello, Josep Maria Mateo i Josep Maria Puig. Foto: Cedida

D’altra banda, aquest cap de setmana també s’ha celebrat al Palau Sant Jordi de Barcelona el Campionat de Catalunya Màster d’Atletisme on els veterans del CAT s’han emportat 14 medalles, 8 d’elles d’or, en un total de 20 participacions en diverses proves.

Josep Maria Puig es va proclamar doble campió de Catalunya als 60 m.ll i 200 m.ll en la categoria M65, amb un temps de 9,77s i 33,36s respectivament. Ana Cabello, en la categoria F50, i Patri Amador, en la categoria F40, se’n duien dues medalles cada una; d’una banda Ana  Cabello es proclamava campiona de Catalunya en salt de Llargada en amb una marca de 4,04 m i se’n duia la medalla d’argent en 60 m.ll amb una marca de 9,25s. D’altra banda, Patri Amador es proclamava campiona de Catalunya de 800 m.ll amb una marca de 2’29”07 i també pujava fins el segon esglaó del podi en 400 m.ll amb una marca de 1’05”30. Josep Maria Mateo, en la categoria M55, també va pujar al podi en dues ocasions, en salt amb perxa es va proclamar campió de Catalunya amb una marca de 2,91 metres i va pujar al segon calaix del podi al pentatló masculí amb una marca de 2946 punts.

A més a més, Bàrbara Pintado, Francisco Griñant i Fernando Flores també pujaven al més alt del podi. Pintado era primera en llançament de pes en categoria F35 amb una marca de 8,87m, Griñant es proclamava campió de Catalunya de llargada en categoria M70 amb una marca de 3,30m i Flores aconseguia l’or en 3000 marxa en categoria M50 amb una marca de 14’35”40.

Dídac Expòsito va ser subcampió de Catalunya en llançament de pes en la categoria M45 amb una marca de 11,38m. Gemma Solé també s’emportava la medalla de plata al pentatló femení en categoria F50 amb una marca de 2862 punts. I Anton Forniés també pujava al segon esglaó del podi en salt d’alçada en categoria M50 amb una marca de 1,34m i, a més, era 4rt en els 60 m.ll amb una marca de 8,86s.

Pilar Fernàndez va aconseguir dues places de finalista en categoria F50 ja que als 200 m.ll era 6a amb una marca de 33,43s i als 60 m.ll era 7a amb una marca de 10,18s.

Jose Francisco García Navarrete va finalitzar 15è en els 3000 m.ll en categoria M50 amb una marca de 11’18″84.

Per finalitzar, Pere Pardines, que participava en el pentatló masculí en la categoria M55 va abandonar després d’haver realitzat les 3 primeres proves.