TARRAGONA 21

Luis del Olmo, junt a l'alcalde, Pere Compte, durant un acte. Foto: Rodadebera.cat

Luis del Olmo, junt a l’alcalde, Pere Compte, durant un acte. Foto: Rodadebera.cat

Roda de Berà Ràdio celebrarà el seu 10è aniversari aquest cap de setmana. Aqeust divendres, 13 de març, la Federació de Ràdios Locals de Catalunya ha escollit el Museu de la Ràdio ‘Protagonistas Luis del Olmo’, al centre cívic La Roca Foradada, per celebrar la primera de les assemblees quadrimestrals que es duen a terme cada any, una jornada de treball amb el títol “Eines per a la ràdio local. Eleccions municipals 2015. Qualitat informativa, ètica i normativa».

Serà a partir de les 10 del matí, i està dirigida als directors i responsables d’informatius de les emissores municipals i públiques de Catalunya. El tema principal de la jornada serà la preparació i realització de la programació i espais electorals de cara a les eleccions municipals del mes de maig i a les autonòmiques de setembre.

Comptarà amb la presència de representants del Consell Audiovisual de Catalunya, del Col·legi de Periodistes de Catalunya, de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya, i de la Xarxa de Comunicació Local, entre d’altres.

També el Museu de la Ràdio acollirà dissabte, a partir de les set de la tarda, el que serà l’acte oficial de celebració dels deu anys d’emissions de l’emissora local. Aquest anirà a càrrec del periodista Luis del Olmo, i de l’alcalde de Roda de Berà, Pere Compte. Seguidament es projectarà l’audiovisual sobre els deu anys de Roda de Berà Ràdio.

La gran festa de celebració tindrà lloc la mateixa nit de dissabte, a partir de les onze. El reconegut programa revival ‘Cocodril Club’ emetrà per l’ocasió una sessió molt especial, des del Casino Municipal, amb Albert Malla. Festa, show i ball amb la millor música dels anys 60, 70 i 80. L’entrada és gratuïta.