.

Imatge del partit entre el Torredembarra i el Valls. Foto: Cedida

La dotzena jornada de la lliga a  Segona Catalana, enfrontava en el Pavelló Joana Ballart al C.B. Valls contra l’Òxid Torredembarra. Els de Vicente Núñez, eren conscients que havien de lluitar per la victòria des de el primer  minut, ja que el contrari no ocupa el segon lloc de la classificació per casualitat.

En el primer quart el Valls va a sortir a per totes i els Torrencs van haver de treballar molt dur en defensa per poder aguantar la intensitat que s’imprimia al joc, finalitzant el primer quart amb resultat de 12 -4.   En el segon quart les ocasions s’alternaven entre els dos equips,( 20 punts cadascun) . El Torredembarra va plantar cara, jugant de tu a tu amb tres tripes ( 2 Molina, 1 Mario), no es va poder recuperar més  distància per 5 llançaments de falta fallats, finalitzant la mitja part amb l’electrònic marcant 8 punts per sota,   32 -24 .

L’inici del tercer quart va ser una continuació el segon, els vallencs anaven a per totes i  van estar més encertats en els llançaments de tres, però L’òxid va lluitar cada jugada i cada rebot, amb 14 punts del jugador Mario Martí, va ser el detonant per retallar  la distancia en un punt, acabant amb 7 punts per sota en el marcador 53 -46. En els primers quatre minuts de l’últim quart el Valls va prémer l’accelerador i va realitzar un parcial de 8-0 (46 -61) que de seguda va estar contrarestat  fins al minut 8 per els Verd-i-negres que van realitzar el seu millor joc amb un parcial de 1-9, col·locant el marcador a falta de dos minuts en (55-62), a partir d’aquí, tres expulsions en dos minuts( Ignasi, Manu i Ulloa ) van decantar el partit i el Valls es va imposar per 13 punts de diferencia  70-57.

Desprès de l’Aturada del pont de la Constitució, la tretzena jornada de lliga es jugarà al Pavelló sant Jordi el dissabte 17 de desembre a les 19.30 i enfrontarà a L’Òxid Torredembarra B.C, 15é classificat amb 14 punts, contra el B.C. Tecla Sala, 6é classificat amb 20 punts.