TOTS 21

L’Orfeó Reusenc continua apostant per una cultura segura. El proper diumenge 31 de gener a les 19h les produccions teatrals es reprendran al teatre de l’entitat. La companyia Els McGregor Teatre representaran 36 preguntes que faran que t’enamoris (o no), una comèdia romàntica escrita i dirigida per Pere Anglas. Aquesta obra es representarà en una trentena de sales de tot Catalunya i està produïda per la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) amb l’objectiu de demostrar que la cultura és segura i es pot seguir anant als teatres complint totes les mesures de la Covid-19.

La trama d’aquesta comèdia romàntica té les seves arrels a finals del segle passat, quan el psicòleg canadenc Arthur Aron va fer un experiment sobre els mecanismes que entren en funcionament quan intimem amb algú. Es tractava d’un qüestionari de 36 preguntes que diverses parelles de desconeguts havien de respondre. Encara que l’experiment pretenia únicament investigar sobre la intimitat, el cas és que, després d’aquelles sessions, més d’una parella s’havia enamorat. Prenent com a base les mateixes 36 preguntes d’Aron, Pere Anglas ha escrit una comèdia teatral àcida, fresca, desvergonyida i molt, molt friqui, que tracta diversos temes al voltant de l’amor, la família i l’amistat.

Les entrades tenen un preu de 8€ socis i 10€ públic general i es poden comprar al web: https://www.entrapolis.com/entradas/36preguntes o 1 hora i mitja abans de començar la funció a taquilla.

Redacció