.

.

TOTS 21

L'acte ha tingut lloc al saló de plens de l'Ajuntament d'Altafulla

L'acte ha tingut lloc al saló de plens de l'Ajuntament d'Altafulla

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla i l’empresa Olis La Coma han presentat aquest matí l’oli d’oliva extra verge “Altafulla”, a la Sala de Plens de l’Ajuntament. Es tracta d’un conveni que pretén donar a conèixer aquest producte i potenciar la imatge d’Altafulla a través d’aquest oli de primera qualitat. Així s’hi ha referit tant Paula Fernández, copropietària d’Olis La Coma, com el regidor de Comerç d’Altafulla, Pere Gomés, que s’ha mostrat molt il·lusionatamb la iniciativa.

L’oli altafullenc es podrà adquirir a la Fira d’Artesans de mitjans d’agost, per un preu que encara s’ha d’establir. Podrà trobar-se en diversos formats, entre els quals destaquen els envasats en llauna d’un quart de litre. Se n’han produït un total de 250 unitats. Estan convençuts que la iniciativa podrà ampliar-se a la resta de comerços locals, de forma exclusiva, ja que és una idea que no s’ha dut a terme a cap altra localitat.

Olis La Coma fa una dècada que es dediquen a produir aquest oli, però és la primera vegada que l’envasen i venen directament, així que és un conveni innovador, exclusiu i autòcton, fet a mida per a la localitat del Baix Gaià, tal i com ha remarcat el regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla, Pere Gomés.

Els altafullencs i les altafullenques tindran una bona oportunitat per degustar aquest producte local a la popular Fira d’Artesans, amb la finalitat de donar a conèixer un projecte de la terra adaptat amb la marca i el logotip del municipi.