.

.

TOTS 21

Locus Desperatus és un ensemble de música antiga, especialitzat en la música medieval, fundat el 2013. Foto: Cedida

Aquest dissabte 21 (20:30 hores) teniu una segona cita a la Primavera Musical de Vistabella. Locus Desperatus seran els encarregats de sorprendre’ns amb un viatge a les sonoritats medievals, amb el programa ‘Sentì un gran romore’.

Locus Desperatus és un ensemble de música antiga, especialitzat en la música medieval, fundat el 2013. Combina l’ampli repertori de l’edat mitjana amb altres disciplines, com ara la dansa contemporània, la literatura o fins i tot, conferències d’historiadors de l’art. En aquesta ocasió, el grup ens proposa un repertori centrat en la música de Niccolò da Perugia, un dels exponents més prolífics, juntament amb Francesco Landini, de la polifonia cultivada a Florència del segle XIV. Bon amic del poeta Franco Sacchetti, de qui va musicar moltes obres, i segurament poeta ell mateix, se’n conserven 41 composicions entre ballate, madrigals i cacce, i les conegudes ballatae minimae de text moralitzant. El concert serà aquest dissabte 21 de maig a les 20.30 h.

El cicle musical està organitzat per l’Ajuntament de la Secuita i l’Església del Sagrat Cor de Vistabella. El certamen busca reivindicar la música de proximitat i donar a conèixer una joia modernista: l’església del Sagrat Cor de Vistabella, obra de l’arquitecte Josep Maria Jujol.

Venda d’entrades

Les entrades es podran adquirir només per anticipat i online al web del cicle. El preu és de 15 euros per cada concert.

www.primaveramusicalvistabella.com

Redacció