.

.

TOTS 21

L’aportació es destinarà a promoure la salut biopsicosocial de les persones amb paràlisi cerebral

L’aportació es destinarà a promoure la salut biopsicosocial de les persones amb paràlisi cerebral

L’Obra Social “la Caixa” ha aprovat, per aquest any 2019, una dotació econòmica de 50.000 euros per donar suport a dos projectes de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC). Amb aquesta aportació, l’Obra Social “la Caixa” dóna suport a les iniciatives de l’APPC amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral.

Concretament, l’aportació de l’Obra Social “la Caixa” es destinarà a promoure la salut biopsicosocial de les persones amb paràlisi cerebral, així com també al servei de suport a les famílies vulnerables. Per tal de signar el conveni de col·laboració entre L’Obra Social “la Caixa” i l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral, el Director de Banca d’Institucions Catalunya, Joaquim Macià, i el Director de Banca d’Institucions Tarragona, Eduard Gené, han visitat avui l’entitat social.

La presidenta de l’APPC, Rosa Maria Rizo Solanes, els ha acompanyat en la visita per tal d’ensenyar-los la tasca que s’hi realitza per millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral. L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre, declarada d’utilitat pública, que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència per a persones amb paràlisi cerebral.

La seva finalitat és la defensa dels drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i etiologies similars, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies