.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu del regidor d’Urbanisme, Enric Daza, la regidora d’Esports i Joventut, Natalia Pleguezuelos, i el president de l'NMC, Antonio Martínez. Foto: Cedida

Imatge d’arxiu del regidor d’Urbanisme, Enric Daza, la regidora d’Esports i Joventut, Natalia Pleguezuelos, i el president de l’NMC, Antonio Martínez. Foto: Cedida

Després que el regidor de Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC), Enric Daza, anunciés ahir que no es presentarà amb aquesta formació a les eleccions municipals, NMC li demanarà que renunciï a l’acta de regidor per a què el següent membre de la llista municipal del 2019 entri al consistori.

Segons un comunicat enviat per la formació, abans de les eleccions municipals del 2019 tots els membres de la llista van signar davant de notari un compromís d’honorabilitat i dignitat política on, entre d’altres clàusules, s’estipulava que en cas de donar-se de baixa de la formació i tenir responsabilitats atribuïdes com a regidor, aquest deixaria immediatament els seus càrrecs. I és per això que demana la renúncia de Daza.

El comunicat apunta que l´NMC reitera la seva confiança en el grup municipal, a la vegada que “garanteix l’estabilitat i continuïtat del govern municipal de Cambrils, amb l’aval important de la feina feta i encarant les properes eleccions amb un projecte d´il·lusió i renovació com han estat aquests últims anys al capdavant de la gestió”. I continua dient que “el projecte polític de l’NMC sempre estarà per damunt de les persones que en cada moment puguin formar part dels seus equips.

L’assemblea de la formació, que es va reunir ahir, va acordar també  agrair el treball d’Enric Daza que sempre, amb el recolzament i aportacions del grup municipal i tot l’equip de govern, “ha desenvolupat tant bona feina al capdavant de la regidoria, aconseguint fites marcades al programa electoral del NMC fruit del procés d’escolta activa que realitzen tots els membres del partit al nostre municipi”.