.

.

TOTS 21

La Pigota. Foto: https://www.bestiari.cat/

La Pobla de Montornès viurà aquest cap de setmana la tradicional Festa de la Pigota, que arrencarà dijous, dia 14, per concloure diumenge, dia 17 d’octubre.

El menú s’iniciarà amb el primer dia de l’exposició de fotografies de la Festa Major 2021, a càrrec de l’Associació de Fotografia, Astronomia i Art de La Pobla de Motornès, al local de l’Associació d’Amics de La Pobla. A les 11 tindrà lloc missa solemne a l’ermita de la Mare de Déu de Montornès, i a les 21 hores concert acústic a la plaça de la Bassa, amb Little Mothers.

Divendres, a les 20:30 hores i al pàrquing de l’Estació, caminada nocturna i en acabar, sopar popular -5 euros- al cafè.

Dissabte, dia 16, a les 12hores, recollida del xumet pel drac Pigota al pati al costat de l’Ajuntament. A les 18 hores es reprendran els actes amb el lliurament de premis del I Concurs literari de La Pobla a la plaça de la Bassa. Una hora més tard, Tabalada amb les bèsties de La Pobla i el Gall d’Amics de Montornès, amb sortida des de la plaça de la Bassa. En acabar, encesa a la plaça de l’Església. A les 22 hores està programat un espectacle de varietats amb el grup Pentagrama.

Diumenge, darrera jornada de les festes, hi haurà bicicletada popular a les 9 hores, organitzada per Tarragona Woman. A les 16:30 hores, Baixada de Trastos, organitzada per les bèsties de La Pobla, i a les 19 hores, concert final amb Sol Baker a la Plaça de l’església.

Redacció