.

.

TOTS 21

Foto d'arxiu de l'espectacle

Foto d’arxiu de l’espectacle

El proper dissabte dia 27 de juliol dins els actes de la Festa Major de Riudecanyes 2019, actuarà la companyia de titelles «L’Invisible» al parc de les Glaneres amb l’espectacle: «La veritable història del rei que tenia el nas vermell» a dos quarts de 2 del migdia. La història que comptessin és un cas més de literatura oral. Ells la van escoltar dels seus avis i seguint la tradició així la volen transmetre a tot el seu públic, utilitzant, com no, els titelles com a vehicle per poder explicar-la.

Una vegada n’era un rei que tenia el nas vermell….

Una divertida història  que es desenvolupa en el mostrador d’una antiga taverna un xic especial,  on un simpàtic taverner ens explicarà aquell conte medieval d’un rei que  tenia el nas vermell de tant de beure vi i que vol casar la seva filla; la princesa Rosor, amb l’home que a palau li porti el millor vi.  La princesa serà obligada a casar-se sense amor per l’egoisme del seu pare.  A qui realment estima la princesa es a un pobre trobador…

És un espectacle que conté elements de màgia, teatre, cançons i per suposat…. els seus estimats titelles.

Amb aquesta obra «l’Invisible titelles» pretén entretenir i divertir al seu públic, en aquest cas públic familiar a qui va dirigida l’obra. Grans i petits, pares i mares, avis i àvies i demés família s’ho passen d’allò més bé amb els aventures del  rei, a més d’ensenyar els vins de la nostra terra i el més important: Que en la vida s’ha de respectar els sentiments dels demés.

«L’Invisible titelles» aquest any compleix el seu 10e aniversari. Joan Reverté director de la companyia, valora com molt positius aquests deu anys  que els han portat a viatjar per tota la geografia espanyola. Repartint somriures i emocions.