.

.

TOTS 21

Imatge del carrer Llevant

Imatge del carrer Llevant

Les obres als carrers Llevant i Mestral d’Altafulla, a Baix a Mar, canvien la data d’inici, i començaran el dia 13 d’octubre. Així ho ha confirmat la regidora d’Urbanisme, Marisa Méndez-Vigo, després de reunir-se amb els veïns de la zona aquest dijous.

L’Ajuntament havia establert el dia 3 com a data inicial de l’actuació. Méndez-Vigo ha avançat que el consistori ha acceptat la demanda veïnal d’endarrerir-ho unes setmanes per evitar afectacions amb la temporada turística dels comerços.

L’edil ha afirmat que la durada aproximada de les obres és de dues setmanes, i que, durant l’actuació, no es podrà circular amb vehicles, però sí es podrà accedir caminant a qualsevol edifici. A més de la remodelació d’aquests carrers, Marisa Méndez-Vigo ha matisat que “el projecte compta amb un altre element: les voreres del costat del Parc del Canal”.

L’edil ha confirmat que aquesta actuació sí que començarà el dia 3. L’actuació als carrers Llevant i Mestral consistirà en l’arranjament de les voreres, i en l’adequació i l’asfaltat del paviment, i l’Ajuntament respon així a una demanda dels veïns i comerciants de la zona que havien demanat fa uns mesos obres de millora en aquest tram.

Pel que fa a l’inici de les obres de Via Augusta, la intenció de la regidora és que es posin en marxa a principis del mes de novembre. El termini de licitació d’obra finalitza el proper 22 de setembre.