.

.

TOTS 21

Estem vivim un mandat molt i molt intens, però si em demaneu una frase per resumir aquests anys us diria que Prades és un municipi imparable.

Malgrat totes les dificultats per la pandèmia, per la crisi climàtica i per les tensions internacionals que ens afecten en el dia a dia, Prades ha sortit reforçat i creix i es consolida com un municipi d’oportunitats, i amb unes perspectives de futur extraordinàries.

Això és així perquè Prades ha fet un salt endavant espectacular, i dia a dia està reforçant el seu lideratge. Som un exemple i un referent per a molts municipis per la capacitat que hem tingut la gent de Prades de deixar enrere pors i laments, i d’arromangar-nos per a construir el nostre futur.

I el millor de tot és que ho estem fent junts: les empreses i els comerços, les entitats, els veïns i veïnes de tota la vida i els nous, els forasters, els visitants, les persones emprenedores… Tots junts estem empenyem en la mateixa direcció i amb el mateix convenciment. Aquesta és la nostra força i el nostre valor.

Plegats hem fet molt bona feina, i encara ens en queda molta per consolidar els grans projectes que han d’assegurar el nostre futur: millorar els serveis per a les persones; acabar el Parc Astronòmic i el Centre d’Interpretació de la Reina Margarida. És d’això de què parlem. De projectes amb repercussions nacionals, estatals i internacionals que, a més, ens aporten recursos per a què la gent de Prades visqui millor al seu poble tot l’any.

Lídia Bargas, alcaldessa de Prades