.

Els jugadors més destacats del partit per part local van ser: Sherif amb 14 punts i 16 de valoració i Orion amb 12 punts i 13 de valoració. Foto: CBT

Sisé partit de la lliga de la temporada 2021-2022. L’equip arribava amb la baixa de Victor Vinós per precaució. Partit molt disputat durant els 40 minuts, malgrat això un gran últim quart la victòria es quedava a casa (81- 64), aconseguint així la sisena victòria de la temporada i arribar a la visita de la setmana vinent a Castelldefels com a líders invictes.Els jugadors més destacats del partit per part local van ser: Sherif amb 14 punts i 16 de valoració i Orion amb 12 punts i 13 de valoració. Tot i això gran aportació dels joves. Per part visitant Baltà i Olaguibe amb 11 i 17 de valoració respectivament.

El partit començava fred, amb moltes imprecisions per part dels dos equips i amb un ritme baix. La UE Barberà imposava el seu ritme de partit en els instants inicials. Parcial inicial de 0-5 pels visitants que sortien amb una marxa més, malgrat això Orion amb un triple encetava el marcador pels locals. Sherif aconseguia un altre triple a mitjan del primer quart, però els visitant també anotaven i el partit seguia encallat, Sherif aconseguia el tercer triple (segon en la seva compta) i posava el 9-7 en el marcador a 4 minuts per finalitzar el primer quart. El partit avançava i poc a poc el CBT anava imposant el seu ritme, tot i això els vallesans s’imposaven en la pintura i aconseguien fer patir als blaus en el rebot. Aquest fet feia que els locals no trobéssin el ritme adient i el partit continuava igualat. A falta de 9 segons per finalitzar Berni demanava temps mort per ordenar l’última jugada. El marcador era de 14- 14 al final del primer quart.

Inici favorable pels visitants. Amb un acumulat de 0-5 només començar el segon parcial, seguien dominant el ritme del partit. La rauxa dels joves feia que el partit es tornés a equilibrar. Els visitants però no es donaven per vençut i amb dues accions ràpides tornaven a posar-se per davant en el marcador. Aprofitant que Tugores es trobava al terra després d’un fort cop al cap, la UE Barberà aconseguia un triple per aconseguir una renda de 6 punts a falta de 4 minuts per arribar al descans. Els jugadors de Berni no trobaven ni el ritme ni l’encert de cara a cistella, i els visitants l’endurien cada cop més. Només Orion amb un altre triple trobava encert. Arribava també el triple d’ Estebanell i en la següent defensa els locals recuperaven la pilota (30-31), Orion amb un ràpid contraatac posava l’equip del Serrallo per davant a falta d’ un minut per arribar al descans. Bona defensa posterior tancant l’anella i Sherif aconseguia un 2+1. Els visitants demanaven temps mort. Yoeri errava el tir alliberat final i s’arribava al descans amb un escarranssit 35- 31 en el marcador.

Tornada del descans

La tornada del descans va començar amb molt poc encert local, els visitant però es seguien trobant còmodes i anotaven amb facilitat. No va ser fins al minut 3 que Tugores amb un triple va aconseguir inaugurar el marcador en la tornada del descans. Olaguibe aconseguia un 2+1 i Orion cometia la tercera falta personal (40- 40). Problemes pel CBT, Tugores també cometia la seva tercera falta personal i Álvarez aconseguia anotar els tirs lliures i posava per davant als visitants. Yoeri però, en l’acció següent encetava el seu compte particular amb un triple. Tècnica pels visitants que aprofitava Tugores (44- 42). Ousmane aconseguia una cistella després de recuperar un rebot i posava un avantatge de 6 punts, l’entrenador visitant demanava temps mort a falta de 3 minuts per finalitzar el tercer quart. Quan els visitants semblaven apropar-se, Yoeri amb un altre triple deixava l’avantatge en 7 punts al final del tercer quart (55- 48).

Els últims 10 minuts arrencaven amb un triple dels visitants que seguien sense donar-se per vençuts. Els locals no es trobaven còmodes. Dos triples consecutius dels visitants ajustaven el marcador (59- 57). Continuaven els problemes pels jugadors del Serrallo que no trobaven la manera d’imposar el seu ritme. Tercer triple dels visitants que Tugores contestava a la jugadora posterior i Yoeri amb un altre triple donava aire als tarragonins (65- 60). Faltaven 3 minuts per finalitzar el partit i la UE Barberà continuava posant les coses difícils als jugadors de Berni. Moment de Yoeri que amb un altre triple seguia donant aire als locals (68- 62). Contraatac de Mendes per posar distància a falta de 2 minuts per finalitzar. Xavi Muñoz decidia parar el partit després d’una tècnica pitada a Bernat Álvarez, jugador visitant. Yoeri aprofitava el tir lliure i posava 9 punts de diferència en el marcador.

Els nervis arribaven per la part visitant i Olaguibe cometia una falta antiesportiva sobre Orion que només podia aprofitar un dels tirs lliures. Quedava 1 minut 35 segons per finalitzar el partit. Gran assistència de Tugores per Mendes. Seguia el nerviosisme en el visitants, amb una tècnica per la banqueta després de protestar una acció i Yoeri aprofitava per posar 12 punts d’avantatge en el marcador. Gran esmaixada d’ Orion, recuperació del CBT i 2+1 de Sherif per finalitzar el partit.