.

.

TOTS 21

El partit es juga dissabte a les 18h. Foto: Cedida

El partit es juga dissabte a les 18h. Foto: Cedida

L’Ibersol CBT afrontarà aquest cap de setmana el desè partit de lliga regular davant el Tenea CB Esparreguera. Ho farà amb les baixes conegudes de Tugores i Vinós a la que se sumarà Ewulu, recuperant-se de la intervenció al nas, el que sí que reapareixerà serà Ousmane Ndour. A més, serà un dia especial, ja que se celebrarà la presentació d’equips del club un com finalitzat el partit. De manera que s’espera un gran ambient al Pavelló del Serrallo.

“Volem confirmar el canvi de tendència i seguir en aquesta línia. Ha sigut una setmana complicada a nivell d’efectius, però els jugadors estan amb ganes. Nosaltres haurem de fer les coses molt bé a nivell de ritme i sobretot rebot si volem emportar-nos el partit”, comenta Berni Álvarez.

“Són durs, físics s’han reforçat últimament amb jugadors de talent que donen un plus al seu atac sobretot. Haurem d’estar mentalment preparats per aguantar tot el que se’ns exigeixi”, es referia Berni sobre el rival.

L’Ibersol CBT – Tenea CB Esparreguera correspon a la desena jornada de Lliga EBA C2 i es jugarà al Pavelló del Serrallo el dissabte 3 a les 18:00 hores.