.

David Fernández, amb 22 punts i 26 de valoració, el millor jugador del partit. Foto: CBT

L’Ibersol CBT visitava la pista del CB Castellbisbal amb l’únic objectiu de tornar a guanyar lluny del Serrallo i amb la moral alta després d’emportar-se el derbi en la jornada anterior. Els blaus han tingut el partit controlat en tot moment a excepció del segon quart, quan els locals s’han mostrat més ambiciosos i competitius, i fins i tot han arribat a igualar el marcador. Una vegada els blaus han recuperat la intensitat, han estat superiors tant a la pintura com en el tir exterior. David Fernández, amb 22 punts i 26 de valoració, el millor jugador del partit.

L’Ibersol CBT entrava bé al partit, amb un 0 – 6 només començar que donava confiança per encarar el partit. Els blaus apretaven en defensa i controlaven el rebot en aquests primers compassos de partit, cedint tan sols dos punts. Ferran Torres, amb 8 dels 10 punts del seu equip, obligava a l’entrenador local a demanar el primer temps mort. Amb el pas dels minuts s’afluixava aquesta sortida en tromba del conjunt de Berni Álvarez, però l’Ibersol CBT seguia manant a l’electrònic (6 – 12). Els del Serrallo ampliaven la diferència gràcies al bon treball defensiu i el quart finalitzava 8 – 19 favorable a l’Ibersol CBT.

Amb l’inici del segon quart es torçaven les coses pels interessos blaus. El CB Castellbisbal reaccionava de cop i s’apropava perillosament 17 – 21. El CBT havia perdut la frescor del primer quart i els locals es trobaven molt còmodes. Un triple del Castellbisbal igualava el partit a 21, i el aquest començava de nou. Els blaus havien de trobar de nou la frescor amb la que havien començat el partit. David Fernádez obria el camí des de la línia de tres, i una bona defensa i dos més de Ferran calmaven una mica els ànims blaus (21 – 26). Quan semblava que el Castellbisbal tornava a apropar-se, de nou David Fernández agafava les regnes i el seu equip es posava amb +10. Berni ordenava incrementar la intensitat defensiva, els seus jugadors ho plasmaven a la pista i s’arribava al descans 30 – 37.

El tercer quart s’iniciava amb un triple de David Fernández per tornar a recuperar la diferència de deu punts. L’Ibersol CBT recuperava l’essència del primer quart, apretant en defensa i forçant les errades rivals. De cara a cistella, els germans Fernández agafaven la iniciativa i els blaus disposaven d’un avantatge de +16 (30 – 46). Els de Berni Álvarez s’apoderaven del rebot a totes dues bandes per fer mal amb jugades i tirs ben sel·leccionats per seguir ampliant la diferència (34 – 54). El Castellbisbal ja no se sentia tan còmode sobre la pista, prenia males decisions degut a la pressió blava i li costava molt anotar. El partit es posava de cara amb els últims deu minuts per jugar-se i 36 – 61 al marcador.

Els de Berni Álvarez es mostraven igual d’intensos en l’últim quart tot i la diferència. No deixaven que els locals disposessin de tirs fàcils i seguien amb una defensa agressiva. A nivell ofensiu, l’Ibersol CBT jugava amb la calma que li otorgava el marcador per fer atacs llargs i pensar cada passada i cada tir. Els darrers minuts eren un tràmit que servien per tancar el marcador amb un resultat de 52 – 79, sumar un triomf de nou fora de casa, i sent també la segona victòria consecutiva.