.

Els tarragonins han jugat avui uniformats de orsa. Foto: CBT

Segona victòria de l’Ibersol CBT en competició oficial (64-78) davant un bon CB Igualada que mai va poder igualar el ritme i encert dels jugadors de Berni Álvarez. Els més destacats per part tarragonina van ser Adrià Duch amb 16 punts, JJ Miguel amb 11, Ewulu i Marc Buscail amb 10 punts cadascú. Gran victòria coral de l’equip de Tarragona que d’aquesta manera continua líder del seu grup de Lliga Catalana.

Primers deu minuts molt igualats, L’Ibersol CBT va començar més endollat, però els locals aguantaven en el marcador gràcies al tir exterior i alguna cistella després d’una gran circulació de pilota. A 1 minut per finalitzar, els locals es posaven per primera vegada per davant en el marcador i Berni demanava temps mort. Després de dues grans accions de Güixens i Ewulu el primer quart finalitzava amb un marcador favorable 15-19.

Inici fulgurant dels homes de Berni en el segon quart amb un esplèndid Ander Garcia que amb 4 punts consecutius obligava a l’entrenador local a demanar temps mort, després d’una gran esmaixada (17-25). Els locals no defallien i es recuperaven després de l’advertència de Tugores, que malgrat poder sortir de la pista pel seu propi peu, no jugaria més en tot el partit per precaució. El marcador al descans reflectia una gran igualtat (37-40).

A l’inici del tercer quart, semblava que l’Ibersol CBT podia trencar el partit aprofitant el poc encert inicial dels locals, a mitjans del quart s’aconseguia la màxim avantatge després d’una esmaixada de Buscail a passada de David Fernández (39-48). Brutal esmaixada al contraatac de Mendes que posava en el marcador un 39- 54 favorable als visitants. Parcial de 6-0 dels locals que ajustaven el marcador. S’arribava al final del tercer quart amb un marcador de 49-62.

Inici del darrer tram molt incisiu per part visitant, que continuava eixamplant la renda i semblava tenir controlat el ritme del partit (51-67). Duch obtenia el seu segon triple del xoc per mantenir distàncies (54-70). Transcorrien els segons i les distàncies no minvaven. Els blaus (jugant ara de rosa) continuaven dominant el partit i no els deixaven entrar als d’Igualada. El final del partit va arribar amb un marcador de 64-78 favorable als tarragonins.