.

.

TOTS 21

‘Ibersol CBT està obligat a millorar la imatge donada les dues darreres jornades on han patit amplies derrotes a les pistes de l’Arenys i l’UE Barberà. Foto: JC Borrachero

Després d’un mes i mig el Serrallo tornarà el bàsquet al pavelló del Serrallo. El proper diumenge a les 19h el CB Sant Josep visitarà la pista d’un Ibersol CBT molt necessitat de victòries i de bon joc. Després de dues jornades per oblidar, els blaus intentaran aprofitar el retorn al Serrallo per aconseguir un triomf que canviï la dinàmica de l’equip. Berni Álvarez no podrà comptar amb David Mesa ni Dani Fernández. També son dubtes els jugadors David Fernández y Mihajlo Zvonar, aquest últim va patir un cop al turmell el passat dimecres i no ha pogut entrenar.

Tot i les circumstàncies adverses, l’Ibersol CBT està obligat a millorar la imatge donada les dues darreres jornades on han patit amplies derrotes a les pistes de l’Arenys i l’UE Barberà. Aquesta mala ratxa ha portat als cebetistes a ocupar la novena posició, amb només una victòria de marge respecte a les posicions de play-out de descens a Copa Catalunya. Per tot, això, l’equip de Berni Álvarez necessitarà tot el suport del Serrallo per aconseguir que la victòria es quedi a Tarragona.

Sant Josep, quarts tot i caure la setmana passada

Per la seva banda, el CB Sant Josep arriba al partit en una còmode quarta posició, el badalonins van caure la setmana passada a la seva pista enfront del Collblanc. Tot i així mantenen intactes les seves opcions d’ascens, ja que només es troben a tres victòries del líder de la classificació. Gerard Blat és el màxim anotador de l’equip, és un jugador molt jove que juga la seva segonda temporada a lliga EBA, amb una mitjana de 13 punts per partit. Aquest jugador s’ha convertit en la principal referència ofensiva del Sant Josep.

En les posicions interiors cal destacar la figura de William Truss, el jugador americà és un dels pivots més físics de la lliga, amb 11,4 punts i més de 9 rebots per partit, Truss s’ha convertit en el jugador més valorat del seu equip amb 17,9 crèdits de valoració. Miquel Fons o Antonio Ruiz son altres jugadors clau en el sistema de joc del CB Sant Josep.

Berni Álvarez: «Tenim ganes de tornar a guanyar»

L’entrenador de l’Ibersol CBT, Berni Álvarez, ha valorat així el partit del diumenge. «Fa temps que no juguem a casa i tenim ganes de tornar a guanyar després d’aquesta ratxa negativa de resultats. Tot i que una altra vegada tindrem molts jugadors de baixa». En aquest sentit, el tècnic blau reconeix que les baixes estan condicionant molt el dia a dia de l’equip «estem entrenant sota mínims i això ens impedeix agafar el ritme que volem. Està sent una temporada molt dura».

L’altra cara de la moneda son els jugadors joves del club, els júniors estan tenint un paper protagonista aquesta temporada, «estan fent una formació express que els hi va bé, però a nivell de resultat patim molt, i això ens afecta anímicament» ha comentat l’entrenador de l’Ibersol CBT. Respecte al CB Sant Josep, Berni ha dit «és un equip que juga molt ràpid, es molt dinàmic, al partit d’anada ens vam fer molt de mal amb les transicions. Hem de frenar als seus jugadors exteriors i dominar el rebot per marcar el ritme del partit».