.

L’Ibersol CBT ha sabut refer-se d’un mal inici de partit, competir-lo i arribar a sobreposar-se per acabar aconseguint la victòria per 69 a 76. La sortida del Gran Canaria ha sorpès a l’equip de Berni Álvarez, que s’ha arribat a veure 14 punts per sota. Amb el pas dels minuts, els locals s’han quedat sense gasolina, mentre que els tarragonins han fet una demostració de fortalesa mental i han sabut esperar el seu moment per capgirar el marcador a l’inici de l’últim quart i no abandonar més el seu control. Ferran Torres ha comandat una vegada més els seus i, amb 15 punts, 6 rebots i 16 de valoració, ha estat el millor jugador de l’Ibersol CBT.

Iniciava el partit amb més encert per part de l’equip local, amb un triple i una cistella de dos. Ndiaye convertia els primers dos pels seus per deixar un marcador de 5 a 2 durant els primers minuts. Els grocs afegien una marxa més amb transicions ràpides i quatre punts consecutius que obligaven a Berni Álvarez a aturar el partit. L’Ibersol CBT no despertava i concedia un nou triple al conjunt local, que marxava de 12 punts (14 – 2). Torres trencava la dinàmica negativa amb 4 punts consecutius, i l’equip millorava la línia defensiva, forçant les pèrdues de pilota. Els canaris no afluixaven però els de Berni tampoc perdien l’estela i pujaven el seu ritme amb cistelles de contracop per posar-se a 6 (18 – 12). El Gran Canaria no volia deixar-se sorprendre al final de quart i, tot i un triple de Zanca, recuperava les bones sensacions i el bon joc tant ofensiu com defensiu per anotar-se el primers deu minuts per 26 a 15.

Els locals seguien apretant des de la línia de 3, sense donar treva als tarragonins. Als blaus els costava trobar accions fàcils que els donessin confiança per apropar-se perillosament. Obria el camí Coronel amb dos triples (32 – 25), però l’Ibersol CBT seguia remant a contracorrent. David Fernández contestava a Montero de la mateixa manera, amb un triple, i l’equip acompanyava amb una bona defensa i una bona cistella de Vinós que posava el 38 – 32 a l’electrònic. Una cistella a banda i banda servia per marxar al descans amb un resultat favorable a l’equip local (40 – 34).

El tercer quart no podia començar millor per a l’Ibersol CBT. Un 0 a 5, obra de Vinós i un triple de Tugores, posaven els blaus de ple en la lluita pel control del marcador (40 – 39). Els de Berni transmetien millors sensacions, amb el cap fred i imposant el seu ritme. S’igualaven les forces però seguia el domini canari, que es retrobaven amb el triple (49 – 43). L’Ibersol CBT passava a controlar el rebot ofensiu, el que els donava moltes accions de segona jugada que sabien aprofitar per mantenir-se a un sol punt (50 – 49).

Adrià Duch, de tres, posava l’Ibersol CBT per davant en el marcador per primera vegada amb l’arrencada del darrer període (50 – 52). Amb el resultat a favor, els blaus es permetien parar el partit, imposar el seu joc i marxar de set amb un triple del capità David Fernández (50 – 57). Amb el hàndicap de les faltes personals comeses pels blaus, i amb diversos jugadors amb 4 faltes acumulades, els locals aprofitaven per pujar la intensitat i dinamitar la renda aconseguida per l’equip de Berni (57 – 57). Els triples queien ara del costat blau. David Fernández i Tugores n’anotaven dos de consecutius i tots dos al límit de la possessió, per seguir comandant l’electrònic (62 – 66). Una gran jugada col·lectiva, amb finalització de Torres a falta de 40 segons, resultava clau per aconseguir la segona victòria consecutiva (69 – 76).