.

Els tarragonins han hagut de treballar la victòria. Foto: Eduard Hernando

Ibersol CBT i CB Roser han ofert un partit competit, que ha tingut emoció i que els blaus no han sabut decidir fins als últims cinc minuts. Els del Serrallo han hagut de treballar de valent per anotar-se la setena victòria consecutiva, i han tingut en Ferran Torres el seu referent. El pivot blau ha estat el millor del partit amb 19 punts, 11 rebots i 27 de valoració.

Els blaus s’avançaven amb el primer triple de Jaume Zanca després de la cistella inicial dels visitants, i ja no deixarien de dominar l’electrònic. Amb el segon triple de Zanca (10 – 4), el Roser parava el partit, però les ràpides transicions de l’Ibersol CBT i el control del rebot defensiu només feien que augmentar la diferència. Berni començava a donar minuts a tots els seus jugadors, que responien de la mateixa manera, amb un joc eficaç i sense complicacions (23 – 11).

Els barcelonins començaven encertats el segon quart, amb dos triples consecutius, però Joan Güixens responia també des del 6,75. El Roser superava amb més facilitat la defensa tarragonina, però els blaus no perdien la seva essència en atac (32 – 26). Berni centrava els esforços en frenar la reacció ofensiva dels visitants, i els jugadors pujaven la seva intensitat per aconseguir-ho tímidament, ja que el Roser seguia amb el seu idil·li amb el triple per ajustar el resutat abans del descans (37 – 32).

La renda de l’Ibersol CBT es reduïa fins als tres punts amb la represa. Els blaus necessitaven cistelles fàcils i buscaven la refèrencia de Ferran Torres a la pintura, que aportava sis punts consecutius (43 – 36). David Fernández portava de nou la diferència més enllà dels 10 punts amb dos triples seguits (49 – 36) però els de Berni seguien demostrant masses nervis a pista, amb faltes en atac i impresicions en la selecció dels tirs. La millor notícia per als blaus era seguir mantenint el control del marcador al final del quart, gràcies també al triple de Pape (54 – 46).

El senegalès encetava el quart des de la mateixa posició, però els de Berni no eren capaços de trencar el partit per encarar el tram final des de la tranquil·litat. A l’equador del quart, l’Ibersol CBT recuperava el seu joc ràpid característic per, d’aquesta manera, distanciar-se definitivament del Roser (65 – 52). Amb el cap fred, els blaus han sabut controlar el rival per sumar una nova victòria al Serrallo (71 – 56).