.

.

TOTS 21

El Pajarraco SESE- Ibersol CBT es jugarà al Poliesportiu Virrei Amat el dissabte dia 27 a les 18.15 hores. Foto: CBT

L’Ibersol CBT es desplaçarà aquest dissabte fins la pista del Pajarraco SESE en el que serà la novena jornada de la Lliga EBA del grup C1. L’equip afrontarà el partit amb la baixa de Victor Vinós. L’equip vol buscar la regularitat que li manca fora de casa, i ser un equip més madur en els desplaçaments.

“Haurem d’estar molt concentrats durant tot el partit i controlar sobretot la defensa de l’1 contra 1 que tant ens costa, així com la seva activitat i intensitat ja que són un equip sense una referència clara en posicions interiors”, comenta el tècnic tarragoní, Berni Álvarez.

Pel que fa al rival, Álvarez assegura que, si bé «han sigut molt irregulars a nivell de joc i resultats, des de l’arribada del nou entrenador s’ha vist un canvi prou substancial. Haurem d’estar atents als seus exteriors i fer-nos forts al darrere i controlar el rebot per aconseguir el ritme del partit adequat».

El Pajarraco SESE- Ibersol CBT correspon a la novena jornada de la Lliga EBA C-1  i es jugarà al Poliesportiu Virrei Amat el dissabte dia 27 a les 18.15 hores

Redacció