.

.

TOTS 21

L’Ibersol CBT deixa enrere 21 dies d’inactivitat competitiva i torna a jugar aquest diumenge a la pista del FG La Roda (Albacete). El darrer partit dels blaus va ser el passat 13 de desembre a les Illes Canàries (amb victòria per 69 a 76) i, després d’un positiu a l’equip groc, els de Berni van haver de complir amb el protocol i realitzar quarantena, pel que els tarragonins van haver d’ajornar dos partits (CB Benicarló i Basket Navarra). “Ja teníem ganes de tornar a competir perquè vam haver de parar per sorpresa i en un bon moment per a nosaltres”, assegura el tècnic blau Berni Álvarez, a qui preocupa l’estat físic d’algun dels seus jugadors: “pensàvem que aquesta aturada obligada aniria bé als que arrossegaven molèsties, però David Ndiaye i Ferran Torres no s’han pogut recuperar i són seriosos dubtes”, explica. Jordi Barberà també arrosega molèsties i l’ajuda de David Loras tampoc està assegurada ja que el jugador del CBT Costa Daurada Catering surt d’una lesió i no està al cent per cent.

Per la seva banda, el rival dels blaus arribarà al partit amb confiança després d’una còmoda victòria contra CB Pardinyes (87 – 67). “Crec que és un equip que anirà a més perquè són molt competitius. Jugadors com Sanz, Tamayo, Radojicic, Hughes o Adon aporten molta qualitat a l’equip, competeixen bé i tenen molta capacitat per anotar”, explica Berni. L’entrenador tarragoní espera que el seu equip ofereixi una sòlida defensa per tenir opcions de victòria.

El Fundación Globalcaja La Roda – Ibersol CBT correspon a la jornada 12 de la LEB Plata Est i es jugarà el diumenge 3 de gener a les 12h al Pavelló Juan José Lozano Jareño. El partit es jugarà a porta tancada i es podrà seguir en directe per canalfeb.tv.

Redacció