.

Bàsquetde gran nivell en un partit que ha acabat 91-106. Foto: CBT

Derrota de l’Ibersol CBT (91-106) en la pròrroga en el primer partit de la Lliga Catalana EBA davant del Brisasol CB Salou. Partit molt vistós dels dos conjunts que finalment s’ha emportat el Salou a la pròrroga. Gran nivell el mostrat aquesta nit al Serrallo on s’ha pogut veure bàsquet de gran nivell, en el qual Hoexum, amb 22 punts, ha sigut el màxim anotador pel CBT i Baltà, amb 29, ho ha estat per part del Salou.

L’Ibersol CBT ha sortit ficat en el partit, les accions ens sovintejaven amb el CB Salou i d’aquí la igualat al final (21-22), bones accions combinatives on destaca Marc Buscail finalitzant i Hoexum executant des de la linia de 3, malgrat aixó les pèrdues condemnaven l’equip i el Salou ho aprofitava amb ràpids contraatacs.

El segon quart el CBT ha dominat des de la defensa i l’encert des de la línia, volaven els triples d’Orion i Hoexum i l’equip blau aconseguia una renda important, però el CB Salou continuava al partit aprofitant les segones opcions en el rebot ofensiu i sota la direcció de Gonzalo Baltà (29 punts) aconseguien que la renda no fos molt gran (41-37)

Si la sortida dels vestidors ha sigut bona pels interessos dels blaus, no així el final del quart. L’encert de Yoeri seguia i els joves jugadors de la base del club es sumaven al carro, una acció de tres punts d’Estebanell posava el més onze al marcador. Jesús Muñiz ha demanat temps mort i el partit ha canviat, el CB Salou ha sortit molt més intens en defensa, i recuperant pilotes ha aconseguit rebaixar la renda fins el 66-59.

Amb l’inici de l’últim quart, l’Ibersol CBT ha vist com el Salou amb aquesta dinàmica i en els cinc minuts primer ha capgirat el marcador, a partir d’aquí l’equip del Serrallo ha aconseguit alternances en el marcador i en una última acció d’Estebanell (fregant el 2+1) aconseguia forçar la pròrroga (89-89). Els cinc minuts de la pròrroga han sigut massa per l’equip de Berni Álvarez ha que vist com un Salou més experimentat i amb una intensitat més gran en defensa aconseguia una parcial molt gran, que deixava el partit en 91-106 per l’equip salouenc.

Al final del partit Berni Álvarez es mostrava satisfet malgrat la derrota. “Ha sigut un partit molt interessant, i vistós per l’aficionat, segur que la gent que tornava al Serrallo s’ho ha passat molt bé malgrat la derrota”. “Aquest partit és una passa més en el nostre camí, ens hagués agradat guanyar però no ha sigut així. Seguim consruint i seguim creixent com a grup”.