.

El CBT arribava al descans amb un marcador de 38-40. Foto: CBT

Derrota de l’Ibersol CBT per 75 a 73 a la pista del CB Granollers en un partit molt incómode, en el qual els locals van saber imposar el seu ritme de joc i els jugadors de Berni Álvarez mai van poder trobar solucions. Arribava així la segona derrota pels tarragonins en aquesta Lliga EBA. Els jugadors més destacats per part blava van ser: Buscail amb 14 punts i 12 rebots per 18 de valoració i David Fernández amb 17 punts, 6 rebots i 5 assistències per 18 de valoració. L’Ibersol CBT tornava cap a casa amb una altra derrota amb una sensació totalment diferent de la passada jornada davant el Barça B.

Inici de partit amb poc encert per part dels dos equips, l’entrenador local demanava temps mort amb un marcador molt escarransit de 0-2 quan tot just es portaven 2 minuts de joc. Parcial de 4-0 pels locals en la sortida del temps mort que trencava Mendes des del triple. El partit no tenia un clar dominador i les cistelles se succeïen per ambdós costats. David Fernández amb un triple posava per davant els tarragonins (12-13), que no aconseguien dominar el rebot en la seva zona defensiva i concedien 2 tirs lliures als de Granollers. La manca d’encert dels tarragonins els condemnava a anar per darrere en el marcador. El final arribava amb un marcador igualat de 18 a 16.

El segon quart començava amb la mateixa dinàmica que l’anterior, els locals dominaven el ritme del partit i els de Tarragona no acabaven de trobar-se còmodes al partit. David Fernández amb un altre triple posava per davant als visitants, però Granollers tornava el cop ràpidament. Parcial de 0-7 dels tarragonins que semblava obrir escletxa, ara sí que recuperaven l’encert. Un triple local, però encara mantenia als de Granollers al partit. L’Ibersol CBT tornava a patir una manca d’encert a les acaballes del segon quart i els locals ho aprofitaven per retallar diferències (34-35), Berni demanava temps mort. Adrià Duch aconseguia el seu primer triple i l’Ibersol CBT es posava per davant (38-40) a manca de 37 segons per arribar al descans. Toni Olivares demanava temps mort. S’arribava al descans amb el mateix marcador.

Bona sortida visitant que amb el segon triple de Duch semblava marxar en el marcador, però els locals no es despenjaven del marcador. Una cistella de Cervantes els posava per davant després de molta estona. Una bona reacció visitant tornava a posar per davant als de Berni Álvarez a mitjans del tercer quart (46-50). Els locals continuaven remant i després de dos tirs lliures es tornaven a posar per davant en el marcador. Un tercer quart on les alternatives en el marcador se succeïen i els tarragonins no es trobaven cómodes a la pista. Una cistella local obligava a Berni Álvarez a demanar temps mort (55-52). El final arribava amb un marcador de 56-54 favorable als locals.

En la sortida, Marc Buscail aconseguia anotar ràpidament i igualar el marcador. Gerard Estebanell amb un triple posava el 0-5 de parcial i els visitants recuperaven la pilota, i Estebanell tornava a anotar, aquest cop de 2. Gran defensa tarragonina que aquest cop no trobava premi en atac, però el ritme del partit semblava canviar. Un triple local tornava a ajustar el marcador (59-62). David Fernández des dels tirs lliures posava la tranquil·litat. Dues bones accions locals ajustaven encara més el marcador i l’Ibersol CBT tornava a no trobar el camí a cistella. Una gran cistella del CB Granollers els posava per davant a manca de 4 minuts per finalitzar, però Ewulu des del triple a posar als blaus per davant. Els locals igualaven i el partit es decidiria als instants finals. Un triple local i una posterior pérdua en atac posaven el partit difícil pels de Berni. Un segon triple donava un marge de 5 punts a Granollers falta d’1 minut per finalitzar i Berni demanava temps mort. S’escapaven les opcions quan en un contraatac una mala passada marxava fora, restaven 25 segons i els locals recuperaven la pilota i demanaven temps mort (73-70). Granollers aconseguia una renda suficient per tancar el partit amb els tirs lliures, i Kristian amb un triple tancava el partit amb un marcador de 75 a 73