.

Un parcial de 0 a 5 de La Roda servia per obrir el partit. Foto: CBT

L’Ibersol CBT ha caigut aquesta tarda al Serrallo en un partit competit contra una Roda que ha arribat al tram final amb més gasolina i encert (67 – 80). L’equip de Berni Álvarez ha lluitat fins al final, tot i la diferència reflexada en el marcador. Adrià Duch, amb 20 punts i 16 de valoració, ha estat el millor jugador del partit.

Un parcial de 0 a 5 de La Roda servia per obrir el partit. En el torn dels blaus, David Fernández i Duch, de tres, apropaven els seus a dos punts i igualaven l’inici del partit. La Roda començava bé però ràpidament es topava amb la defensa d’un Ibersol CBT que sabia aturar el seu home més perillós, Hughes. Els visitants es desfeien de la pressió al final del quart per decantar de nou el marcador al seu favor tot i les bones accions de Zanca, Tugores i el joc interior blau (13 – 16).

Ndiaye sortia disposat a oferir espectacle amb un tap descomunal que culminava amb una cistella en la  posterior jugada. David Fernández hi afegia un triple i el treball incansable de l’equip feia que els blaus es possessin a un punt (20 – 21). Quan millor ho tenien els de Berni per cagirar el marcador, La Roda es retrobava per tornar a imposar el seu ritme. Castigaven des de la línia de tres i dominaven el rebot, fins al triple d’Adrià Duch, que tornava a posar els seus en la lluita pel domini de l’electrònic (32 – 34).

5 punts consecutius dels tarragonins en iniciar-se el tercer quart igualaven l’enfrontament a 37. L’Ibersol CBT volia posar una marxa més i David Fernández posava els seus per davant per primera vegada (41 – 39). La Roda, veient que se li podia complicar el partit, reorganitzava files i no es deixava intimidar. Ndiaye tornava a pista per solucionar els problemes amb el rebot, però a l’equip li apareixia un de nou, els nervis. Passaven factura als tarragonins i ho aprofitaven els visitants per recuperar un +6 (44 – 50). La Roda no afluixava i s’adjudicava el quart per 47 a 55.

Amb l’arrencada del darrer quart, els visitants es posaven amb +10 per primera vegada. La defensa de La Roda aconseguia robar pilotes fàcils que culminaven al contraatac (49 – 62). Tugores convertia un triple impossible que feia tornar els seus i Dejan demostrava que l’Ibersol CBT creia en la remuntada amb un altre triple (55 – 62). Els manxecs no frenaven i l’Ibersol CBT, conscient que es quedava sense temps, recorria a la via ràpida, el triple. Coronel anotava de tres per posar-se a 9 (61 – 70). Tres atacs fallits de La Roda donaven oxigen a l’equip de Berni, que aconseguia retallar fins als cinc. Com en anteriors ocasions en el partit, quan més de cara es posava la situació, millor responia el rival. A falta d’un minut, La Roda posava la marxa definitiva per emportar-se la victòria de Tarragona (67 – 80).