.

Els blaus han aconseguit una victòria clau. Foto: CBT

Vintè partit de lliga EBA de la temporada 2021-2022. Victòria molt important l’aconseguia pel CBT aquesta tarda al Serrallo davant el Pajarraco Sese per només tres punts de diferència en un partit que no s’ha decidit fins el final.

L’equip aconsegueix la victòria número quinze d’aquesta temporada i seguirà en la lluita pels playoffs fins el final. El millor per part local el millor ha sigut Orion amb 23 punts i 19 de valoració, tot seguit per JJ Miguel amb 10 punts i 7 rebots per 17 de valoració. Per part visitant el millor ha sigut Codinachs amb 27 punts i 17 rebots per 36 de valoració.

Inici dubitatiu per part dels dos equips, costava anotar. Yoeri estrenava el marcador amb un 2+1 després d’una gran passada d’ Orion. Triple d’ Orion per començar amb intensitat, parcial de 6-0 i Jordi Balaguer demanava temps mort. En la sortida, l’equip visitant incrementava la seva activitat defensiva i també el seu encert, aconseguint un parcial de 0-7 amb un triple de Guirao. JJ contestava des del pal baix. Orion aconseguia una altra cistella i semblava començar el partit molt entonat. S’ arribava al final amb un marcador de 14- 15.

El segon quart començava amb poc encert com a l’inici del partit, Ousmane trencava aquesta ratxa amb una cistella a passada de Tugores. Berni Álvarez demanava temps mort a mitjans del segon quart per reordenar els seus jugadors (16- 17). Orion empatava el partit amb un altre triple. Marc aconseguia una cistella de mèrit i els blaus aconseguien recuperar la pilota. Nova cistella d’ Orion que seguia anotant i l’equip barceloní demanava temps mort (23- 19). Orion aconseguia un altre triple, seguia de dolç, mancava més intensitat defensiva. Tugores també es sumava a la festa des del triple, i s’aconseguia tancar l’anella aquesta vegada i Orion aconseguia forçar una falta personal i aprofitava els dos tirs lliures (31- 24). Berni demanava temps mort després d’un parcial de 0-6 que ajustava el marcador a escassos segons per arribar al descans. JJ aconseguia una gran cistella treient falta personal i posteriorment s’aconseguia recuperar la pilota. S’arribava al descans amb un marcador de 35- 30.

Inici del tercer molt entonat a nivell anotador pels visitants que ajustaven el marcador, JJ aconseguia una altra cistella a passada de Tugores i la intensitat defensiva semblava augmentar. Tugores aconseguia un triple (42- 36). En la posterior acció JJ palmejava un rebot i aconseguia una altra cistella, contestaven els visitants des del triple, un ràpid contraatac visitant després d’una pèrdua obligava Berni a demanar temps mort (44- 41). Els visitants aconseguien posar-se per davant després d’un triple de Codinach (46- 48). Buscail empatava el partit a manca de 2 minuts, nova cistella de Buscail al contraatac. Gran assistència d’ Estebanell i una altra cistella de Buscail als darrers segons (53- 49).

Inici de l’últim quart amb una cistella de Ferran, els blaus tancaven l’anella i Ferran aconseguia una altra cistella que obligava a Jordi Balaguer a demanar temps mort (57- 49). Parcial de 0-6 pels visitants, que trencava Orion amb un 2+1. Ferran aconseguia una altra cistella al pal baix (63- 57), però els visitants no es rendien i contestaven. Tugores finalitzava una jugada de mèrit i Codinachs responia des dels tirs lliures. Gran triple d’ Orion per donar cert marge als locals a manca de 3 minuts per finalitzar el partit (68- 61).

La zona plantejada per Berni en la sortida del temps mort visitant funcionava i el CBT recuperava la pilota. Els visitants aprofitaven 3 tirs lliures i ajustaven a només 4 punts a manca de 2 minuts. Vinós fallava de tres però els blaus recuperaven ràpidament la possessió de la pilota, restava 1 minut de partit. Torres aconseguia el rebot ofensiu i aconseguia una gran cistella a manca de 46 segons (70- 64). Codinach aprofitava els dos tirs lliures (70- 66), Tugores forçava la falta a manca de 16 segons i aconseguia un dels dos tirs lliures. Triple visitant (71- 69), restaven 8 segons per finalitzar el partit i Berni Álvarez demanava temps mort. Orion aprofitava un tir lliure (72- 69) i aconseguia la possessió, el partit finalitzava i s’aconseguia una victòria molt important i lluitada fins el final.