.

Els tarragonins han plantat cara als blau-grana malgrat la derrota. Foto: FCB

L’Ibersol CBT ha caigut en una de les pistes més difícils de la categoria, la del Barça B (74 – 61). Ho ha fet plantant cara i millorant la seva imatge respecte el partit anterior, sobretot en els dos primers quarts de l’enfrontament. Amb el pas dels minuts, la qualitat dels joves jugadors de l’equip blaugrana i el seu ritme de joc ha estat determinant per desequilibrar la balança. Kevin Coronel ha estat el jugador més destacat per part de l’Ibersol CBT, amb 10 punts, 2 rebots i 10 de valoració.

L’equip local entrava al partit més encertat, amb quatre punts consecutius mentre que l’Ibersol CBT s’encallava contra la defensa. David Fernández anotava els primers punts pels seus des de la línia de tres, i l’acompanyava Coronel de la mateixa manera (11 – 8). Tot i apropar-se, el Barça B seguia sent el còmode dominador del partit, agafant ràpidament una renda de 10 punts (18 – 8) i deixant els tarragonins de nou sense anotar. Els de Berni paraven el cop amb un parcial de 0 a 5 i no perdien la cara al partit i al ritme dels jugadors blaugrana, i acabaven el quart set punts per sota (23 – 16).

L’encert baixava en els dos equips amb l’arrencada dels següents 10 minuts. Passaven dos minuts fins que Tugores activava de nou el marcador amb un triple. La defensa blava canviava el xip i la intensitat. Els de Berni recuperaven pilotes i oferien una imatge sòlida, apropant-se en el marcador. Els bons minuts de l’Ibersol CBT servien perquè els locals possessin una marxa més per recuperar el +10. Dani Fernández també trobava l’encert des de tres, però el Barça B accelerava per marxar a vestidors amb un resultat favorable de 39 a 28.

Kevin Coronel rebaixava lleugerament la renda amb un nou triple (41 – 31), mentre l’equip remava per tornar a tenir opcions. Els locals no es deixaven guanyar terreny i augmentaven la diferència a poc a poc (50 – 38). Les bones accions de l’Ibersol CBT eren esporàdiques i, sense continuïtat, no feien mal al filial del Barça (59 – 43).

Els blaugranes no treien el peu de l’accelerador en el darrer quart. La diferència marxava fins als 20 punts però l’Ibersol CBT seguia presentant batalla. L’alt ritme de joc ha acabat sent massa per a un Ibersol CBT que ha caigut finalment per un resultat de 74 a 61.