L’Hospitalet i Vandellòs, llestos per a celebrar Carnestoltes

Cartell del Carnaval de Vandellòs

Per celebrar el Carnestoltes a l’Hospitalet de l’Infant, la Regidoria de Festes i la Comissió de Festes de l’Hospitalet de l’Infant han organitzat més d’una desena d’actes, amb la col·laboració de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes “Llastres” i dels Diables de l’Hospitalet. Els actes estan adreçats a tots els públics i tindran lloc els dies 24, 25 i 26 de febrer.

Entre els actes, la regidora de Festes, Elídia López, ha destacat aquells adreçats als més petits (la batalla de confeti a la Plaça Catalunya, la cercavila pels carrers del poble, i el berenar i la festa infantil al pavelló cobert), previstos per al divendres; i els programats per dissabte: la concentració a la Casa de la Vila amb la xaranga Suquet Calero; la rua, en què participaran unes 400 persones; el sopar al poliesportiu, al qual s’han apuntat més d’un centenar de persones; i el ball amb l’orquestra Montesol, amb entrada gratuïta. Com a novetat, el mateix dissabte, a les 00.45h, es lliuraran tots els premis del concurs de disfresses.

Diumenge, el velatori de Sa Majestat Carnestoltes, amenitzat per la Bandarra Street Orkestra, la rua mortuòria i la festa de comiat amb xocolatada i refrigeri a la Plaça Catalunya seran els protagonistes de la jornada.

A Vandellòs, la festa també començarà el divendres 24 de febrer. L’Associació de Joves de Vandellòs, amb la col·laboració de l’AMPA Vall de Llorers, els Diables de Vandellòs i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han organitzat activitats per a totes les edats, que tindran lloc el divendres 24 (una rua pels carrers del poble, els versots al balcó de l’Ajuntament i una festa jove amb concurs de disfresses al local dels joves) i el diumenge 26 de febrer (una cerimònia d’enterrament del Rei Carnestoltes a la Plaça de l’Ajuntament i un pica-pica popular).

Per al dissabte 25 de febrer, el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) també ha preparat un seguit d’actes, amb la col·laboració de l’Ajuntament: la rua pels carrers del poble i pluja de confeti amb música i cervesa a la Plaça Catalunya; i el sopar, la desfilada, concurs de disfresses i balls amb l’Orquestra Código al pavelló.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *