TOTS 21

Amb una conferència titulada «De vegades penso que els ibers no van exisitir: és greu doctora», a càrrec del professor de la Universitat de Barcelona David Garcia Rubert,  s’inaugurarà el proper dilluns 3 de febrer, a les 19.30 h, el cicle de conferències “Febrer dels ibers”, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de la Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant

Aquest cicle està organitzat pel Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI), amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura.

Inclou tres conferències, que tindran lloc els tres primers dilluns del mes de febrer (els dies 3, 10 i 17), a les 19.30 hores, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de la Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant, concretament. Totes aniran a càrrec d’experts en la matèria.

La segona conferència, la del10 de febrer, titulada «El jaciment del Castellet de Banyoles», la donarà l’arquitecte Agustí Jardí. I la tercera i última, prevista per al 17 de febrer, tractarà sobre “Els banquets fastuosos dels ibers”, i anirà a càrrec de Samuel Sardà, professor de la Universitat Rovira i Virgili.