.

.

TOTS 21

L’Home del Nassos, arribant a l’Ajuntament. Foto: Tarragona21

L’Home dels Nassos no ha fallat a la seva cita amb els tarragonins i ha dut l’alegria, i sobretot molts caramels, a la mainada de la ciutat.

Però enguany, a més, ho ha fet a ritme musical perquè s’ha estrenat la cançó de l’Home dels Nassos de Tarragona, que es vol convertir en una tradició i que han fet realitat des d’un escenari de la plaça de la Font un grup de música del Teler de la Llum.

Una nena, seguint l’Home dels Nassos mentre un grup de músics toca la cançó dedicada a ell. Foto: Tarragona21

La lletra és de Montse Blay i l’arranjament, de Joan Moliner. Es tracta d’una peça creada fa uns anys i a la que no se li va fer més cas fins que enguany un grup de musics va proposar a l’Ajuntament fer una cançó de l’Home dels Nassos. La lletra va ser readaptada per tarragonitzar-la i avui ha vist la llum.

L’Home dels Nassos ha fet el rcorregut habitual, sortint del Pla de la Seu en carrossa i rebent una entrada triomfal a la plaça de la Font, on ha saludat des del balcó municipal llençant els tan desitjats caramels. Posteriorment ha reseguit el recorregut fins al Palau Firal, on hi ha el Parc de Nadal.