.

.

TOTS 21

20160303-Fotos-AEQT-Presentacio-llibre-Raoul-Ferruz-17.2

El Museu d’Art Modern de Tarragona va ser ahir a la tarda l’espai escollit per dur a terme la presentació de ‘La química del ojo mudo’, la novel·la de l’exdirector d’IQOXE Raoul Ferruz.

Amb tot una vida dedicada a la Indústria Química, aquest exdirector nascut a París i tarragoní d’adopció, donava el pas al món de la literatura i la novel·la, amb una obra que barreja la ficció i el record; una memòria i una imaginació que han tingut la indústria petroquímica del Camp de Tarragona en el seu centre d’atenció.

Darrere del personatge de Ric Falcón s’amaga una trama en la qual l’autor ens fa viatjar per un moment i un lloc concrets. Amb referències a esdeveniments notoris que s’aproximen molt a la realitat i altres casos nascuts i desenvolupats només en els pensaments de ‘Ferruz Baselga’, nom amb el qual firma l’autor el llibre.

Raoul Ferruz va estar acompanyat per una sala plena que no va voler perdre’s la presentació de la novel·la. Amics, companys de sector i personalitats del món de l’empresa al Camp de Tarragona van assistir a una presentació, que va tenir com a presentadora la Directora General de l’AEQT, Teresa Pallarès. Aquesta va introduir la vida de l’autor i les referències principals de l’obra presentada. Una presentació que es va complementar amb el comentari del filòsof, i gran amic de l’escriptor, Marino Peinado.