.

.

TOTS 21

Belesteguin i Lima seran dos dels atractius del torneig Foto:Confidencial

Belesteguin i Lima seran dos dels atractius del torneig Foto:Confidencial

Aquest cap de setmana les pistes del Tarragona Pàdel Indoor acullen el millor del pàdel mundial. El TPI és la seu de divendres a diumenge del Campionat d’Espanya per Equips de 1ª Categoria. La ‘Champions’ mundial del pàdel es congrega a Tarragona amb les primeres figures d’aquest esport.

L’elenc de participants és amplíssim: inscrits en categoria masculina en els seus equips figuren Fernando Belasteguín i Pablo Lima, números 1 i 2 del món. També es podrà gaudir dels cops de Matías Díaz, Paquito Navarro -números 3 de l’món- i de grans figures com Daniel Gutierrez, Juan Mieres, Juan Martín Díaz, Fernando Poggi o Willy Lahoz.

En fèmines les estrelles també brillessin amb la seva excepcional joc: les germanes Alayeto, números 1 del món, també es donaran cita al TPI. Marta Marrero i Alejandra Salazar, top 3 mundial, també. Al costat de totes elles altres grans jugadores com Patricia Llaguno, Elisabeth Amatriain, Victòria Iglesias, Carolina Navarro, Marta Ortega o Celeste Pau.

La participació és de vuit equips en categoria masculina i 8 en femenina. El quadre horari de les eliminatòries ja està confirmat (us ho adjunt) i els partits començaran a disputar-se aquest divendres a les 17h.

Recordeu que l’equip femení del Tarragona Pàdel Indoor participa i que es veurà les cares en quarts de final el divendres, a les 20h, davant el Club de Tennis Chamartín.

L’entrada per per als espectadors que vulguin presenciar en directe el Campionat d’Espanya per Equips de 1a Categoria que es disputa al TPI és lliure.