.

.

TOTS 21

Un establiment de la cadena situat a Pamplona

El Grupo Kingfisher, companyia líder a Europa i tercer grup a nivell mundial en el sector del bricolatge i la construcció, inaugurarà el proper 26 de març l’establiment Brico Depôt a Tarragona,  que donarà treball a un equip de 75 persones. L’espai, situat a la carretera de València, a la zona del l’establiment esportiu Wala i del McDonald’s, als barris de Ponent, compta amb una superfície de 6.900m2, dividits en 5.000m2 de venda interior i 1.900 m2 de venda exterior per als materials de construcció. El nou centre ofereix un aparcament gratuït amb capacitat per a més de  400 vehicles.

Per a l’apertura del nou establiment, la companyia ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona per a la cerca de personal. Brico Depôt ha dut a terme un procés de selecció per oferir 75 llocs de treball.

Una part de la selecció del planter s’ha fet conjuntament amb Tarragona Impulsa. En col·laboració amb l’Ajuntament i a través de la pàgina web de Brico Depôt, la companyia ha rebut un total de 6.500 currículums.

El 90% del planter són habitants de la província de Tarragona, informa la companyia, mentre que la resta de l’equip procedeix de la promoció interna de Brico Depôt o d’altres províncies catalanes.

A Brico Depôt Tarragona, el client trobarà des de productes de fusteria, decoració per a la llar, fontaneria, il·luminació, eines, cuina i bany fins a una àmplia gamma de materials de construcció per a professionals, que disposaran d’accés directe al pati exterior per a facilitar la càrrega de materials als seus vehicles.

El recinte obrirà de dilluns a dissabte, de 9 del matí a 9 del vespre.

Amb més de mil establecimients repartits en 9 països d’Europa i Àsia, la firma té un planter de més de 78.000 treballadors i més de sis milions de clients setmanals.

Accediu al web de Brico Dêpot en aquest enllaç.