.

.

TOTS 21

L’equip dels Mossos d’Esquadra va guanyar la cursa masculina dels 5 km. Foto: Cedida

Segon dia de competicions esport-corporatives en els Ranking Games de la Pobla de Mafumet. El protagonisme d’ahir al matí l’agafaven els esportistes amb més fons, atès que la primera disciplina de la jornada va ser el running. La carrera, de 5 km en un circuit tancat, va deixar moments emocionants. En la categoria masculina, l’or va ser per a l’equip dels Mossos d’Esquadra, mentre que a la mixta va ser per a Ca la Tere.

Ja a la tarda, va arribar el torn del tenis taula i el pàdel. En aquest cas, la medalla d’or de ping-pong en la categoria masculina se la va endur el Club d’Esports dels Mossos d’Esquadra, i l’Ajuntament de la Pobla es va proclamar campió en la mixta. Pel que fa al pàdel, el guanyador de la competició masculina va ser Urbaser Tarragona; alhora que Salut i Treball Verd ho va ser en la mixta.

Un obsequi solidari

Durant la jornada inaugural es va obsequiar als participants amb un regal de benvinguda a càrrec dels patrocinadors dels Ranking Games. Aquest pack consta d’una motxilla, unes tovalloles, llaunes de Coca-cola i Aquarius, un gosset, una caixa de Dietbox i una ampolla solidària de vi Clos Galena, la qual dóna 1 euro per unitat a la lluita contra l’esclerosi múltiple.

D’altra banda, l’esport corporatiu continua avui a les 10h amb el ciclisme BTT i la natació, i a les 12:30 amb sogatira.