.

.

TOTS 21

#trendingtronching arriba el 7 de desembre a Tarragona

#Trending (tendencia, recomanació) i Tronching (et partiràs de riure), aqustes són les dos premises amb les que neix el #trendingtronching, l’últim espectacle de còmics que presentarà el Leo Harlem i el Dani Delacámara el proper 7 de desembre a Tarragona.

#trendingtronching és més que un espectacle d’humor. Pels còmics, és una forma de veure i entendre la vida que ens mostra l’eterna lluita entre el clàssic i el modern, l’etern i el passatger. A través dels seus monòlegs i gags, els dos humoristes ens faran reflexionar sobre el que vam ser, la qual cosa som i el que podem arribar a ser.

Conegut per la seva participació en programes de televisió de gran audiència com “El Club del Chiste”, “El Club de la Comèdia”, “L’Hora de José Mota” o “Sé lo que hicisteis”, Leo Harlem compartirà escenari amb Dani Delacámara, humorista i guionista de nombrosos èxits en la ràdio i la televisió. Aquest tàndem serà capaç de fer riure al públic, com ja van demostrar amb l’anterior espectacle “Què hi ha de nou?”, que va esgotar les localitats de múltiples teatres en tot el país.

Les entrades per a la funció de #trendingtronching, que tindrà lloc en el Palau de Congressos de Tarragona, es poden comprar en www.tuticket.org, en les botigues Discos Arsis de Tarragona i Discos Qui’k de Reus.