TARRAGONA 21

El tarragoní Francis Núñez és un dels bailaores, coreògrafs i directors artístics de flamenc més destacats en l’actualitat

El tarragoní Francis Núñez és un dels bailaores, coreògrafs i directors artístics de flamenc més destacats en l’actualitat

L’espectacle del bailaor tarragoní Francis Núñez ‘Eclipse. Viaje de ida y vuelta’ es trasllada al Teatre Metropol a causa de l’incident del passat cap de setmana al Teatre Tarragona.

L’horari i el dia es manté tal com estava previst, el divendres 22 de febrer a les 21h. El públic que disposava d’entrada pel Teatre Tarragona podrà accedir amb la mateixa, tot i que l’aforament de l’espectacle serà sense numerar.

El tarragoní Francis Núñez és un dels bailaores, coreògrafs i directors artístics de flamenc més destacats en l’actualitat. A més, és titulat en Dansa Espanyola i Flamenc per l’Institut del Teatre de Barcelona i llicenciat en Tècniques d’Interpretació i Coreografia. Núñez estrena a Tarragona el seu nou espectacle, Viaje de ida y vuelta en el marc del Festival Tarragona Sona Flamenc que se celebra durant tot aquest mes de febrer.

Concert ‘Esther Yoo & OCM’

D’altra banda, el concert d’ ‘Esther Yoo & OCM’ es trasllada a la Catedral. L’horari  i el dia també es mantenen com estava previst, dissabte 23 de febrer a les 21h. El públic que ja disposava d’entrada també podrà accedir amb la mateixa, tot i que l’aforament serà sense numerar.

Finalment, l’espectacle infantil ‘Blowing’ previst pel diumenge 24 de febrer a les 12h ha estat cancel·lat. Les persones que disposen d’entrada si les han adquirit a través d’Internet en els propers dies rebran el reintegrament, la resta les podran retornar a la taquilla del Teatre Tarragona a partir del dimecres 27 de febrer en l’horari habitual: dimecres d’11 a 13 h, dijous i divendres d’11 a 13 h i de 17 a 19 h.