.

Els grana han acabat jugant amb 10 per l’expulsió de Fali

El Nàstic ha perdut davant el RCD Espanyol al Nou Estadi en un partit amistós que s’ha decidit en dues accions aïllades que Leo Baptistao a la primera part i Borja Iglesias a la segona han resolt en jugades personals. En el partit de la posada en marxa del VAR, l’equip de José Antonio Gordillo ha continuat amb el seu rodatge de preparació de cara al debut a la lliga i han jugat tots disponibles de la plantilla.

A la primera part, el Nàstic podria haver estrenat el marcador amb dues jugades que han rematat Manu Barreiro i Uche però ha estat l’Espanyol mitjançant Baptistao qui en el minut 41 ha estrenat el marcador.

A la segona part el Nàstic ha estat el dominador del joc, però no ha pogut concretar cap de les seves aproximacions a l’àrea del RCD Espanyol. En canvi, el davanter blanc-i-blau, Borja Iglesias, ha aprofitat la primera acció que ha tingut quan ha entrat al camp per fer pujar el 0 a 2 al marcador.

El Nàstic jugarà diumenge al Nou Estadi (19 hores) l’últim partit amistós de la pretemporada contra el FC Ascó abans del debut a LaLiga 1|2|3 dilluns 20 d’agost contra el CD Tenerife.

Alineacions
Nàstic: Bernabé (Becerra, 62′), Kakabadze (R. Figueras, 76′), Fali, J. Márquez (Rocha, 62′), Tete (Maikel M., 67′), Uche (Luis Suárez, 62′), M. Barreiro (Manu del Moral, 62′), Dumitru Cardoso (Abeledo, 46′), Salva Ferrer (C. Arzo, 46′), De Nova (Brugui, 78′), Mejías (Djetei, 62′).

RCD Espanyol: Diego López, Pipa, Naldo, Óscar Duarte, Álvaro, L. Baptistao (V. Sánchez, 59′), Didac Vilà (Hermoso, 53′), Álex (S. Darder, 70′), P. Piatti (Melendo, 59′), Puado (B. Iglesias, 70′), Marc Roca (H. Pérez, 59′).

Gols
0-1, L. Baptistao (41′); 0-2, B. Iglesias (75′).

Àrbitre
Rubén Ávalos Barrera (Col·legi català).

Targetes
Grogues a Uche (14′), V. Sánchez (67′), Rocha (67′) i C. Arzo (76′).
Vermella a Fali (67′).

Camp
Nou Estadi. Abans del partit s’ha fet la presentació oficial de la plantilla del Nàstic 2018/2019.