L’escriptora Judit Robert presenta la seva adaptació del Llibre de les Bèsties a la Biblioteca de Cambrils

L’escriptora Judit Robert presentarà la seva adaptació per a teatre infantil del famós ‘Llibre de les Bèsties’ de Ramon Llull el proper dimecres 30 d’agost a les 12 hores a la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils.

La presentació serà la cloenda de les activitats d’estiu de la biblioteca. Durant l’acte també es farà el sorteig d’una bossa entre els usuaris i usuàries que han demanat en préstec algun dels Lots Sorpresa que ofereix la biblioteca amb documents variats com novel·les, llibres infantils i DVD per tenir durant tot un mes d’estiu.

L’adaptació de Judit Robert, editat per Ganzell, és un llibre de teatre infantil pensat per ser treballat en escoles, instituts i biblioteques amb l’objectiu de donar a conèixer la figura de Ramon Llull, reforçar la lectura en veu alta i la comprensió de textos, i acostar els nens i nenes a la política. ‘El llibre de les Bèsties’ forma part del Llibre de les Meravelles i fa una reflexió sobre la política en forma de faula.

Judit Robert és la coordinadora de la secció infantil de la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp. També ha adaptat altres clàssics com ‘El Petit Príncep’ i ‘El Malalt Imaginari’ i ha escrit contes adreçats als infants.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *