TOTS 21

Els nens i nenes de 6è van ser els autors de l’obra que també va comptar amb l’aportació de l’alumnat dels altres cursos.

La primera pedra del futur gimnàs es va col·locar fa pocs dies al centre educatiu i va tenir un moment especial amb la inclusió d’una capsa del temps,

Riudecanyes segueix incrementant els serveis a la població i ja s’ha col·locat la primera pedra del futur gimnàs del CEIP Sant Mateu. La signatura d’un conveni de col·laboració entre l’ajuntament del municipi i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, possibilitarà aquesta obra que rebrà una aportació econòmica del govern català de 50.000 euros. El consistori riudecanyenc aportarà la resta de diners per afrontar la inversió total prevista de 200.000 euros.

La primera pedra del futur gimnàs es va col·locar fa pocs dies al centre educatiu i va tenir un moment especial amb la inclusió d’una capsa del temps que contenia diversos objectes per a recordar la data com ara dibuixos i fotos, un diari del dia i objectes diversos vinculats al col·legi i al món educatiu.

L’acte de la col·locació va coincidir amb l’acte que organitzava l’AMPA del CEIP Sant Mateu, una pintada d’un mural de la pista de l’escola. Els nens i nenes de 6è van ser els autors de l’obra que també va comptar amb l’aportació de l’alumnat dels altres cursos. La jornada es va acabar amb un diner ofert per l’empresa de càtering Aple, de Reus, que enguany celebra el seu 25è aniversari i va convidar a l’àpat.