.

.

TOTS 21

Mauricio Pochettino no ha volgut perdre la cita. Foto: Tots21

Más de 300 voluntaris participaran, des d’aquest divendres fins al diumenge, en la primera fase de LaLliga Genuine Santander, acompanyant als 700 jugadors i jugadores dels 44 equips que disputaran la competició. En la jornada del voluntariat realitzada avui al Centre de Convencions de PortAventura i conduïda per la periodista de Tarragona Radio, Tere Ortega,, diferents ponents, molts d’ells exemples de superació, esforç i valentia, han estat protagonistes i han passat per l’escenari, on s’han barrejat formació, emoció i valors davant d’un seguit de joves compromesos amb la causa procedents de diferents centres educatius de la ciutat que configuren el cos central del voluntariat.

La plantilla del primer equip no s’ha volgut perdre la cita, com tampoc l’exentrenador del RCD Espanyol, Tottenham i Paris Saint Germain, Mauricio Pochettino, que ha fet acte d’aparició per donar el seu suport a l’equip Genuine grana.

Ha estat una de les sorpreses de la jornada, però no l’única. Bonilla ha rebut una samarreta de mans del president del Nàstic, Josep Maria Andreu, amb el número 100 com a dorsal (els mateixos partits que porta jugats amb l’equip tarragoní) i després d’un vídeo que repassava els seus 16 gols, mentre Manu García s’ha guanyat també el cor i les ments dels presents en la seva condició de padrí de l’equip Genuine. I el tik-toker tarragoní Javi Guijas (amb més de dos milions de seguidors) ha volgut donar el seu escalf personal a la iniciativa. Ha estat acompanyada de la influencer i tik-toker amb síndrome de DOW, Caterina Moretti («el meu millor èxit ha estat una família que va creue en mi com a persona i no en el meu diagnòstic»), que ha estat entrevistada per Rubén, un dels capitans del Nàstic Genuine.

Imatge de família de voluntaris i membres del primer equip grana acompanyant la plantilla del Nàstic Genuine. Foto: Cedida

«És el millor equip que en la història del Nàstic», afirmava el president de l’entitat, recordant «l’órgull del Nàstic i de la ciutat en ser pioners d’aquesta competició. Ara és un referent en els àmbits espanyol i internacional». Per la seva banda, el responsable de Recursos Humans de BASF (patrocinadora de l’esdeveniment des del 2017) a Tarragona, Carlos Loren, destacava els valors que transmet el Nàstic Genuine: ‘La relació de valors és absoluta Una empresa només pot créixer si hi ha treball en equip, il·lusió, passió, esforç, objectius comuns… són valors fonamentals per a l’èxit personal, social i, òbviament, empresarial». De fet, l’aposta de BASF pel territori de Tarragona i pels valors de la diversitat i la inclusió van ser claus per a sumar-se al projecte des del primer dia. Tant Andreu com Loren han estat els encarregats de donar pas als jugadors granes, que han rebut el passadis dels membres del primer equip.

J.S.