.

.

TOTS 21

El públic ha omplert el tancat, on s’ha viscut amb emoció la tempta de vaquetes aquest diumenge al matí. Fotos i vídeos: Tots21

El Morell ha viscut aquest diumenge al matí la tercera tempta de vaquetes, una tradició que suma dècades a la vila, amb el suport de l’Associció Taurina de la vila, tot i que els dos darrers anys no es va poder celebrar perr la pandèmia. De nou, l’emoció s’ha viscut al tancat instal.lat a l’avinguda Pompeu Fabra, amb ensurts que les vaquetes de Charnego de Camarles han ofert al públic que omplia de nou les grades mòbils.

Els joves -amb alguna noia també entre ells- provocaven les vaquetes per sortejar-les en el seu embat. A la tarda tindrà lloc la darrera tempta.

Fonts de l’organització han destacat a Tots21 que els tres temptes celebrades aquests dies s’han celebrat sense més incidències, a part d’alguna revolcada o un participant que molest perquè una vaqueta havia arramblat la seva dona se li ha volgut enfrontar i ha acabat rodolant per l’arena. La reglamentació indica que les vaquetes no es poden tocar i el fet suposa l’expulsió de qui ho faci, com així ha estat. Aquesta accoo ha fet acabar abans d’hora l’espectacle. Aquest moment ho recollim en un vídeo.

Diumenge de Festa Major és també el torn de la tradició, amb l’ofici, el vermut de Festa Major i el seguici, aquest últim a la tarda. I just abans, la 59a Cursa Ciclista Gran Premi del Préssec i una novetat, la 1a Cursa Ciclista Gran Premi del Préssec Kids. Pel que fa a la música, el dia dels sants la posarà Dos Pájaros y mucho ruido – Tribut a Serrat i Sabina.

El punt final a la festa el posarà, dilluns, una festa aquàtica per a la canalla, el concert familiar de Lali BeGood i el Ball de Sant Miquel i correfoc dels Diables del Morell.