Les reunions del Senat de Tarragona passaran a ser bimestrals

El Senat de Tarragona s’ha reunit aquesta tarda en una convocatòria extraordinària, arrel de la petició d’alguns senadors per conèixer de primera ma els fets succeïts des de la violència policial de l’1-O i per la posterior renúncia a formar-ne part d’Àngel Odena, Frederic Porta, Joana Zaragoza, Josep M. Solé Poblet, Rosa Llorach i Marina Robert.

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha explicat el que han al·legat i ha manifestat el seu respecte per cadascun d’ells, afegint a més als assistents el relat de què va fer com alcalde durant i després del dia del referèndum. Al mateix temps, ha reiterat la seva condemna rotunda a la violència.

Durant la reunió, s’ha acordat que el Senat passarà a reunir-se un cop cada dos mesos, enlloc de fer-ho trimestralment, i es crearan comissions de treball per tal de guanyar en eficàcia.

D’altra banda, la soprano tarragonina Marta Matheu Usach s’ha incorporat avui al Senat de Tarragona. L’alcalde li ha lliurat el diploma acreditatiu com forma part d’aquest òrgan municipal.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *