.

.

TOTS 21

Les germanes Munté. Foto: Cedida

Les germanes Munté. Foto: Cedida

Carla i Marta Munté pugen al pòdium en la darrera prova del Circuit de l’Europacup de 29er. Celebrada a Pwllheli, Gal·les, les regatistes del Club Nàutic Cambrils han quedat terceres femenines, sent 34s de la general. Les germanes Munté han pres part del Campionat per tal d’entrenar-se per al Mundial, que comença aquest mateix diumenge 9 d’agost també a Pwllheli.

Han estat 5 dies de regates i 9 proves en total. Carla i Marta Munté van començar fortes, situant-se aviat en la 20a posició de la general i lluitant per la segona posició contra les seves majors rivals, la parella britànica.
Amb tot, han estat jornades dures, amb forts vents i mala mar, que fins i tot van obligar a anular un dia de regates.
Finalment les regatistes del Club Nàutic Cambrils acabaven terceres fèmines i 34s a la general en el grup Or. Un resultat positiu tenint en compte que van prendre la competició amb menys pressió, ja que l’objectiu era entrenar-se per la fita que realment els hi preocupa ara, el Mundial que comença aquest mateix diumenge.

D’altra banda Francesc Molné i Miquel Armengol també hi ha participat, quedant en la posició 41 del grup de plata, seguits pels seus companys de Club, Lluís Oliva i Arnau Guillemat, que han acabat 43s.