.

.

TOTS 21

Eva Miguel (esquerra), Inés Solé (centre) i Laia Estrada (dreta) durant la presentació del relleu al grup municipal de la CUP a Tarragona. Foto: ACN

Les dues conselleres de la CUP, Eva Miguel i Inés Solé, mantindran el mateix sou que tenien estant a l’oposició. Amb l’entrada al govern municipal, ambdues regidores havien de passar percebre un sou superior, com la resta del l’equip de govern. Davant d’aquesta situació, les cupaires van renunciar a aquesta millora de la retribució salarial, una petició que ha estat acceptada.

Les anticapitalistes han posat sobre la taula en més d’una ocasió la rebaixa de sous de les electes a l’Ajuntament i del personal eventual, “una mesura que ja es va proposar en el context de pandèmia i durant el procés de negociacions per l’ampliació de govern i que no va ser acceptada”; amb tot, la CUP explica que “per la nostra banda, sí que la volem fer efectiva”. En aquest sentit, les cupaires recorden que els càrrecs de la CUP tenen establerta una limitació salarial.

Redacció