TOTS 21

D'aquesta manera, la tarifa s'estableix en els 25 € amb la voluntat de fomentar l'ús del transport públic al municipi i millorar-ne la mobilitat

D’aquesta manera, la tarifa s’estableix en els 25 € amb la voluntat de fomentar l’ús del transport públic al municipi i millorar-ne la mobilitat

Les persones residents a Altafulla tindran una bonificació del 28,5 % en l’abonament de 10 viatges del trenet turístic. Aquest és l’acord a què ha arribat la regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Natalia Sanz, amb els responsables de l’empresa valenciana Viajes Transvia Tours, companyia adjudicatària del servei.

D’aquesta manera, l’abonament de 10 viatges per als veïns i les veïnes residents a Altafulla serà de 25 €, enlloc dels 35 € que costa per als no residents. La regidora de Turisme, Natalia Sanz, ha explicat que la voluntat del consistori és «fomentar l’ús del transport públic al municipi i millorar-ne la mobilitat», alhora que es promou una alternativa més sostenible a l’ús del vehicle particular.

El trenet turístic d’Altafulla es va posar en funcionament el passat 15 de juny, i el servei s’allargarà fins el 15 de setembre. Recorre diferents punts del Barri Marítim i la Vila Closa. El recorregut comença i acaba a la plaça dels Vents, i compta, entre d’altres, amb parades a la plaça Consolat de Mar, a la cruïlla entre els càmpings Santa Eulàlia i Don Quijote, plaça Martí Royo, Ajuntament, Castell, i Piscina Municipal. La durada de tot el trajecte és de 50 minuts.

Les tarifes s’han mantingut respecte la temporada anterior. El preu del viatge únic per als adults és de 4,5€; per als menors d’entre 4 i 12 anys, de 2€; i per als grups de més de 20 persones, de 3,5€. També s’ofereixen abonaments de 10 viatges, amb un preu de 35€ per als adults (25 € a partir d’ara per als residents); i de 15€ per als menuts.

Els horaris del servei de trenet turístic són de dilluns a divendres, de 18 a 21h; i els caps de setmana i festius, d’11 a 13h; i de 18 a 23h. Per a informació i reserves cal trucar al telèfon 699592489 o al correu electrònic tarracotren@tarracotren.com.