TOTS 21

La 'parella perfecta' que destaca al millor jugador i la millor jugadora del cap de semana, ha estat per Íngrid Grau i Yamil Yanes, que rebran un lot de productes de Vichy Catalan.

La ‘parella perfecta’ que destaca al millor jugador i la millor jugadora del cap de semana, ha estat per Íngrid Grau i Yamil Yanes, que rebran un lot de productes de Vichy Catalan.

La setena prova del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya 2019 que s’ha celebrat aquest cap de setmana a la platja de la Paella de Torredembarra ha coronat a Laura Pallarès i Íngrid Grau, com a campiones en la categoria femenina, i a Bruno Roxlo i Yamil Yanes, en la masculina.

La final femenina l’han disputat les parelles formades per Laura Pallarès i Íngrid Grau i per Carla Martínez i Glòria Massari. El primer set han dominat Pallarès-Grau amb certa claredat amb un joc ben combinat entre les dues jugadores, marcat per les defenses de Pallarès. Al segon set, Carla Martínez i Glòria Massari han aconseguit mostrar el seu millor joc i, sense errors, han aconseguit tancar el set forçant el tercer parcial que han guanyat al tie break la parella Pallarès-Grau. Han completat el podi les germanes Brun, Laura i Raquel.

Bruno Roxlo i Yamil Yanes arribaven per primera vegada a una final del Vichy Catalan Vòlei Tour aquesta temporada i ho han fet enfrontant-se a la jove parella que formen Dexter Edwards i Elio Carrodeguas. Roxlo i Yanes no han donat opció als jugadors del CV Sant Pere i Sant Pau i han tancat els dos sets a 14 i 11 punts. Tot i així s’han pogut veure grans jugades per part de les dues parelles, que han lluitat tots els punts fins al final. En tercera posició masculina ha quedat la parella formada per Cristian Vives i Dídac Jiménez.

La ‘parella perfecta’ que destaca al millor jugador i la millor jugadora del cap de semana, ha estat per Íngrid Grau i Yamil Yanes, que rebran un lot de productes de Vichy Catalan. En la setena prova del Vichy Catalan Vòlei Tour han participat més de 50 parelles, 28 en categoria masculina i 23 en la categoria femenina. Aquestes mateixes pistes de la platja de la Paella acolliran entre dilluns i dimecres el Campionat d’Espanya de Clubs sub-19, que portarà fins a Torrdembarra el millor vòlei platja espanyol d’aquesta categoria.

A l’entrega de premis de la setena prova del Vichy Catalan Vòlei han assistit Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra; Marina Riudeubas, regidora de Turisme de Torrdembarra; Raúl García regidor d’esports de Torredembarra; i Oscar Novillo, gerent de la Federació Catalana de Voleibol.