.

.

TOTS 21

Imatge de les obres on ha d'anar el Pavelló d'Esports dels Jocs. Foto: Tarragona 21

Imatge de les obres on ha d’anar el Pavelló d’Esports dels Jocs. Foto: Tarragona 21

Les obres del Palau d’Esports estaran enllestides el juny del 2017. Així ho ha assegurat el delegat del govern Òcar Peris a la visita a les obres que ha tingut lloc aquest matí. “El projecte avança amb els terminis que estan previstos” ha afirmat Peris. L’obra es troba al 10% de la primera fase. La 2a i 3a fase començarà el 20 d’octubre.

Els treballs es van iniciar dilluns 20 de juny a càrrec d’una unió temporal d’empreses formada per Agrupación Guinovart Obras y Servicios Hispania i Obrascón Huarte Lain. Es tracta del projecte d’obra civil, que es va adjudicar el passat 31 de maig per un import de 3.591.932,20 euros (sense IVA) i que té un termini d’execució de 6 mesos. Aquesta adjudicació es va fer per la via d’urgència després que les empreses guanyadores del primer concurs públic van renunciar a executar l’obra. La nova empresa adjudicatària informa que dilluns es van iniciar, en concret, els treballs d’excavació de la sabata perimetral de mur i de la primera anella de pilars.

L’obra civil és el primer dels tres projectes que han de completar la construcció del nou equipament esportiu. Posteriorment, s’hauran d’executar l’arquitectura i les instal·lacions. L’empresa pública de la Generalitat Infraestructures.cat va fixar l’import màxim de licitació dels tres projectes en 14,7 milions d’euros (IVA inclòs).