.

.

TOTS 21

Imatge de com estava l’espai abans de la reforma. Foto: Ajuntament de Vilallonga

Aquest desembre es van iniciar les importants obres de millora de l’edifici del Centre Recreatiu de Vilallonga del Camp.

Amb aquesta actuació, l’equip de govern de l’Ajuntament volia aconseguir una millora d’aquest emblemàtic i concorregut equipament municipal, principalment dels seus accessos així com dels lavabos. Un cop iniciades les obres, i tenint en compte que la concessió del servei de bar estava caducada i s’havia de renovar, s’està aprofitant per a renovar totalment la cuina del bar, que s’ha trobat molt envellida.

La profunditat de la reforma que s’està duent a terme també a la cuina ha fet allargar els terminis previstos de 3 mesos inicialment. Finalment s’ha optat per a renovar tota la cuina.

L’obra original de lavabos i accessos tenia un pressupost d’execució de 84.000€, dels quals 60.000€ seran a càrrec d’una Subvenció extraordinària que s’ha aconseguit de la Diputació de Tarragona. Per poder optar a aquesta subvenció, l’Ajuntament ha hagut d’aconseguir la cessió per a un termini de 50 anys per part de la Junta de socis Centre Recreatiu, propietaris del local. Tot i que idealment es volien fer les obres a l’estiu, coincidint amb el període en que el Cinema està habitualment tancat, la cessió per part de la Junta no es va acordar fins més endavant, endarrerint l’inici de les obres.

Aquesta important inversió suposarà una important millora en l’accessibilitat i en el servei, així com en les condicions del servei de bar, subratlla l’Ajuntament. “El fet que estigui cofinançada per la Diputació mitjançant subvenció extraordinària és mostra de la importància que té dit equipament per a tots els vilallonguins i vilallonguines”, han destacat fonts del consistori.