.

.

TOTS 21

Imatge de la presentació del conte. Foto: Cedida

Imatge de la presentació del conte. Foto: Cedida

Des de la Regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus s’ha impulsat una nova edició de les aventures d’en Peret Ganxet, en aquesta ocasió dedicada al reciclatge. “En Peret Ganxet i el Reciclatge”, escrit per M. Carme Bigorra i M. Josep Salvadó amb il·lustracions de Marc Díez es presentarà lloc aquest dilluns 27 de març, a les 19 hores, a la Llotja de Reus.

L’esdeveniment, obert al públic en general i especialment a les famílies amb nens, serà presentat per l’Ariel Santamaria i comptarà amb la intervenció del regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio. En el decurs de l’acte, la coral Alberichor, dirigida per Montse Baiges, interpretarà la Sardana d’en Peret Ganxet; hi haurà ballada del Gegant Pere Ganxet a càrrec de l’Associació Supera’t i en acabar, el Forn Sistaré oferirà una degustació del Pa d’en Pere Ganxet.

En aquesta nova aventura, Peret Ganxet ens explica d’una forma divertida com és la recollida i el reciclatge de residus a la nostra ciutat. El personatge de la Melània Parrot ens porta a la recerca d’unes joies perdudes en un contenidor de reciclatge, i la divertida visita amb els seus companys i companyes d’escola a la central de recollida pneumàtica, on en Peret Ganxet aprèn com es fa la recollida.

El regidor de Recursos Humans i Medi Ambient, Daniel Rubio, ha posat de manifest que l’edició d’aquest segon llibre del Peret Ganxet  impulsat per la regidoria – el passat mes de setembre es va presentar Peret Ganxet i el Benestar Animal –  “ens endinsa d’una manera amena en el respecte pel medi ambient i per l’entorn. Per això, conceptes com el reciclatge i la recollida surten en aquest conte que vol contribuir a promoure la separació de residus i la cura del medi ambient entre els més petits de la casa, que sovint fan de prescriptors a la resta de la família”.