TOTS 21

DSC_0071

Els blaus tanquen una primera volta plena d’alts i baixos i marcada per les lesions. Foto:CBT

Gerard Santiago, Antonio Hester, Ferran Torres, David Fernández tots ells han patit lesions relativament importants en els darrers mesos.

Jugadors que ha necessitat el CBT per una primera volta que numèricament els blaus tanquen amb registres suficients per aconseguir la permanència a la LEB Plata, objectiu d’aquesta temporada.

Cinc victòries per nou derrotes és el balanç del conjunt tarragoní després de tancar la primera mànega de la competició. El tècnic Berni Àlvarez s’ha mostrat satisfet de la feina feta i ha remarcat que els problemes físics dels jugadors han estat determinants per a no poder tenir continuïtat en algunes fases de la competició «Tot i que al final no ha estat el desitjat, el balanç de la primera volta és positiu, estem tres partits per sobre del descens, que és el nostre objectiu, i a dos del play-off. Les lesions ens han castigat molt. L’equip ha competit i ens ha demostrat que és capaç de superar situacions difícils».

Berni s’ha quedat també amb la victòria a la Lliga Catalana LEB on els blaus van ser capaços de derrotar a dos equips de LEB Or i on van sumar un títol important per la història de l’entitat.

Pel que fa a la baixa de Dominique Ferguson, Berni ha deixat clar que «No s’ha adaptat i les petites lesions que ha tingut han fet que no estiguem contents amb el seu rendiment».

El conjunt blau espera poder tancar el substitut de Dominique Fergusen aquesta mateixa setmana. El club rastreja el mercat per a trobat un pivot, segurament nacional, a causa de les limitacions salarials i al fet que la tramitació de fitxa és més barat.

El CBT iniciarà la segona volta del campionat aquest mateix dissabte a les set de la tarda rebent al Serrallo a un dels gallets de la categoria com és el Lucentum d’Alacant. Al partit jugat a terres alacantines 62-48 a favor del Lucentum.

Quim P.Casadesús