.

.

TOTS 21

La plaça del Canal. Foto: Ajuntament

Avinguda de Sant Jordi Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Reus ha posat en marxa la nova il·luminació de les fonts ornamentals de l’avinguda de Sant Jordi i de la plaça del Canal, dues actuacions que s’han dissenyat amb criteris de paisatge urbà, i que s’han executat en el marc del pla director d’inversions de manteniment de la via pública.

Les obres del pla director específic de manteniment de les fonts ornamentals tenen un pressupost de 46.000 euros, i es van adjudicar a Comsa Service Facility Management SAU. A més de les actuacions a les fonts de la plaça del Canal i de l’avinguda de Sant Jordi, el contracte inclou treballs de millora a la font de la plaça d’Antoni Sabater, actualment encara en obres.

La millora de l’enllumenat de les dues fonts dona continuïtat a altres projectes de millora de la il·luminació que ha portat a terme l’Ajuntament per destacar l’interès paisatgístics, arquitectònic o patrimonial d’alguns elements i equipaments de la ciutat. Les darreres actuacions han estat a les façanes del Museu Salvador Vilaseca i de les escoles Prat de la Riba i Pompeu Fabra, així com el sortidor de la plaça del Nen de les Oques.

Redacció